Πήττα και Σακαράκη στο φάιναλ φορ του παγκόσμιου σχολικού πρωταθλήματος!

Μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη θα συνεχιστούν οι προπονήσεις της γυναικείας ομάδας βόλεϊ χωρίς τι δύο αθλήτριες, Σακαράκη και Πήττα, που δίνουν τη μάχη στο φάιναλ φορ του παγκοσμίου σχολικού πρωταθλήματος στην Πορτογαλία.

Όπως ενημέρωσε ο ΑΣ Άρης στην επίσημη ιστοσελίδα του “οι παίκτριες του Φρέντι Μπρουκς, στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, είναι αποφασισμένες να κάνουν το απόλυτο και ελπίζουν σε «στραβοπάτημα» του Ανατόλια προκειμένου να είναι εκείνες που θα πάρουν το εισιτήριο για την Α1 Εθνική.

Στο μεταξύ οι αθλήτριες του συλλόγου, Σακαράκη και Πήττα, προκρίθηκαν στο φάιναλ φορ του παγκοσμίου σχολικού πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Πορτογαλία. Οι αθλήτριες του Άρη, που ξεκίνησαν από τις ακαδημίες και συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Άρη, ρίχνονται αύριο (15/04) στον ημιτελικό του παγκοσμίου με το σχολείο του Ελληνικού Κολλεγίου”.

* Οι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής θα ήθελαν να ενημερώσουν τους γονείς που σκέφτονται να στείλουν τα παιδιά τους σε κλιμάκια των Εθνικών ομάδων ότι θα πρέπει πρώτα να παίρνουν την έγκριση του Συλλόγου. Άλλωστε όλοι όσοι ασχολούνται καθημερινά με τα τμήματα υποδομής είναι άνθρωποι έμπειροι και μόνο με αξιοκρατικούς τρόπους επιλέγουν τις αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στα κλιμάκια των Εθνικών Ομάδων.

To Top