Πίεση και “τρεξίματα” ζήτησε ο Φάμπρι, οι επιλογές του για την 11άδα

Ο Φάμπρι ξέρει τις δυσκολίες του αγώνα στο « Κλεάνθης Βικελίδης» καθώς ο Άρης “καίγεται” για τη νίκη σε ένα ακόμα παιχνίδι της φετινής χρονιάς. Ο Παναθηναϊκός θα χρειαστούν καλή κυκλοφορία της μπάλας και πίεση στον αντίπαλο ενώ εκεί που φαίνεται πως ποντάρει πολλά ο τεχνικός των πράσινων είναι η ταχύτητα των παικτών του, στα άκρα της μεσαίας γραμμής.

Για αυτό το λόγο φαίνεται πως ο Φάμπρι θα προτιμήσει τον Ζέκα αντί του Καζιγιάμα στη μεσαία γραμμή, ενώ σίγουροι θεωρείται η παρουσία του Εσπράθα στο αριστερό άκρο της επίθεσης και του Νίκι Κάιπερ σε αυτό της άμυνας, στην ίδια πλευρά.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός θα έχει κάτω από τα δοκάρια τον Ορέστη Καρνέζη και τους Κάιπερ, Πίντο, Μπουμσόνγκ και Σεϊταρίδη από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή το δίδυμο των αμυντικών μέσων δεν αλλάζει και τις θέσεις παίρνουν Βιτόλο και Σο, με τον Ζέκα σε περισσότερο οργανωτικό ρόλο μπροστά τους. Στο αριστερό άκρο θα πάει ο Εσπράθα και στο δεξί ο Σισοκό, με τους δυο τους να εναλλάσσονται, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα επιστρέψει ο Τοτσέ, καθώς εξέτισε την ποινή του.

To Top