ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πίεση προς Γουλιέλμο για να τρέξουν οι εξελίξεις, έγινε τηλεδιάσκεψη, αρχικά θετικός να δώσει τις μετοχές!

Πίεση προς τον Δημήτρη Γουλιέλμο για να τρέξουν οι εξελίξεις στην ΚΑΕ Άρης, έγινε τηλεδιάσκεψη με τους παράγοντες της διοικούσας επιτροπής.

Το μπάσκετ του Άρη είναι στην κόψη του ξυραφιού, πριν λίγες μέρες στάλθηκε επιστολή από την ΚΑΕ και τον ΑΣ προκειμένου να ξεκαθαρίσει το θέμα των μετοχών και όλα είναι ανοιχτά.

Ο Ερασιτέχνης ζητάει να πάρει τις μετοχές, έχοντας ως μεσεγγυούχους εννιά παράγοντες και από την συνάντηση, αναμένεται να δρομολογηθεί η επόμενη μέρα. Μέσα σε αυτό το “κάδρο” πραγματοποίησαν σήμερα τηλεδιάσκεψη με τον Δημήτρη Γουλιέλμο στα γραφεία της ομάδας στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ Άρης.

Είχε προηγηθεί ενημέρωση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ ότι δεν πρόκειται να έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γουλιέλμος υποστήριξε πως σκέφτεται τη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ στον Ερασιτέχνη Άρη (με τον τρόπο που ο θεματοφύλακας του συλλόγου θα αποφασίσει, όπως σημειώνουμε παραπάνω), αλλά οι “κίτρινοι” θέλουν και θα πιέσουν να τελειώσει η πολύ αυτή σημαντική υπόθεση άμεσα. Η τελική απάντηση του Γουλιέλμου αναμένεται μέχρι την Παρασκευή (22/05).

Όπως γίνεται αντιληπτό, δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος και εφόσον όλοι επιθυμούν το συμφέρον της ομάδας το θέμα αυτό θα πρέπει να τελειώσει μέχρι το συντομότερο δυνατό, με την Παρασκευή να κρίνεται ως μια σημαντική ημέρα.

To Top