Πίεση στον Ιγκουαΐν μέσω του Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι υπογράμμισε πως θέλει τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν στη Μπαρτσελόνα, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το έργο της Νάπολι, ώστε να τον κρατήσει στο ρόστερ της. Ο Αργεντινός επιθετικός φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους «μπλαουγκράνα» και το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή» και μεταξύ των διοικήσεων των δυο ομάδων.

Ο Μέσι υπογράμμισε πως θα ήθελε τον συμπαίκτη του στην εθνική Αργεντινής και στη Μπαρτσελόνα: «Θα ήταν υπέροχο να έρθει ο Ιγουαΐν στη Μπάρτσα. Θα μπορούσε να μας προσφέρει πολλά πράγματα, αλλά στο μυαλό μου τώρα βρίσκεται μόνο το Μουντιάλ».

Ο αρχηγός της Αργεντινής αναφέρθηκε και στην επικείμενη αναμέτρηση με το Ιράν: «Πηγαίνουμε σιγά-σιγά, παιχνίδι με το παιχνίδι. Στοο επόμενο ματς (σ.σ. εναντίον του Ιράν) περιμένω να παραταχθούν αμυντικά οι αντίπαλοί μας. Το πιο σημαντικό είναι κερδίσουμε και τα δύο επόμενα παιχνίδια. Είμαστε Αργεντινή και δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τους αντιπάλους μας. Έχω μεγάλη θέληση ώστε να πραγματοποιηθούν τα όνειρα όλων στην πατρίδα μου αλλά ζω αυτή τη στιγμή με ηρεμία».

Επίσης, μίλησε και για τον Νεϊμάρ: «Δεν υπάρχει συναγωνισμός μεταξύ μας. Είμαστε συμπαίκτες, είναι ένα καλό παιδί και υπάρχει εξαιρετική σχέση μεταξύ μας. Είναι λογικό να υπάρχει αντιπαλότητα εντός γηπέδου, αλλά μόνο μέχρι εκεί».

Τέλος, μίλησε και για τις ομάδες που τον έχουν εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής στη διοργάνωση: «Οι ομάδες που με έχουν εντυπωσιάσει περισσότερο μέχρι στιγμής είναι η Ολλανδία και η Γερμανία, αλλά υπάρχει μακρύς δρόμος ακόμα».

Πηγή: www.novasports.gr
To Top