ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πίεση του Άρη σε όλα τα μέτωπα για την δικαίωση, καμία χαλάρωση από τις εξυγιαντικές… παγίδες

Θόδωρος Καρυπίδης και Λευτέρης Αρβανίτης συζήτησαν με τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, ο οποίος τάχθηκε στο πλευρό του Άρη, ενώ τόνισε πως θα υπάρξει επαφή με τη FIFA για το θέμα των «κιτρινόμαυρων». Από την ανακοίνωση προκύπτει ότι η κυβέρνηση δείχνει να αναλαμβάνει τις ευθύνες της και θα έρθει σε άμεση επικοινωνία με την FIFA (ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΕΔΩ).

Παράλληλα, έχει ενημερωθεί προσωπικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, γνωρίζει το θέμα και διεμήνυσε την επιθυμία του να βρεθεί λύση, από την στιγμή που η ΠΑΕ Άρης κινήθηκε 100% στην νομιμότητα (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Το πρώτο βήμα που έγινε κρίνεται θετικό. Ήταν όμως το πρώτο. Δεν αρκεί από μόνο του. Υπάρχει πολύς δρόμος και κυρίως η ουσία: οι υποσχέσεις για επανόρθωση ενός τόσου κραυγαλέου λάθους, θα πρέπει να γίνουν πράξη. Η πίεση του Άρη θα πρέπει να συνεχιστεί μαζικά, οργανωμένα με σχέδιο και επιχειρήματα για να υπάρξει δικαίωση.

Καμία χαλάρωση δεν επιτρέπεται η εφησυχασμός, όταν είναι κραυγαλέα η ηθική αυτουργία της ΕΠΟ στην υπόθεση. Ήδη άρχισαν διαρροές από τις εξυγιαντικές… παγίδες του στιλ “εντολή Μητσοτάκη να δοθεί λύση” κτλ. Ότι υπάρχει επιθυμία για δίκαιη λύση, υπάρχει. Άλλο αυτό κι άλλο οι… τελεσίδικες λύσεις που εκ του πονηρού διαρρέονται.

Η οικογένεια του Άρη δεν πρέπει να κατεβάσει… ταχύτητα. Το αντίθετο. Θα πρέπει να είναι πιεστική και πειστική μέχρι να αποκατασταθεί η τάξη.

To Top