ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πίκρα, απογοήτευση αλλά και… πείσμα στο Νέο Ρύσιο

Μία εβδομάδα εξαιρετικά δύσκολη έχει ξεκινήσει για τον Άρη, καθώς ο Πάκο Ερέρα καλείται σε διάστημα μόλις λίγων ημερών να διαχειριστεί την απογοήτευση που υπάρχει από τις δύο συνεχόμενες ήττες, αλλά και να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, την Κυριακή (28/10, 19:30) στο ΟΑΚΑ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Όπως ήταν λογικό κι αναμενόμενο, χθες η ατμόσφαιρα στο Νέο Ρύσιο, ήταν… βαριά. Ο προβληματισμός για τον τρόπο που ήρθε η δεύτερη σερί ήττα ήταν μεγάλος, όπως και η απογοήτευση από το γεγονός πως η ομάδα έχασε ένα ακόμα ματς, από δικά της λάθη. Ειδικά από τη στιγμή που ενώ είχε το πάνω χέρι καθ΄όλη τη διάρκειά του, δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε με κορυφαία βέβαια όλων, το χαμένο πέναλτι του Χαμζά Γιουνές.

Διάθεση για πολλές κουβέντες δεν υπήρχε. Το θετικό είναι πως στα «πηγαδάκια» των παικτών έβγαινε το απαιτούμενο σε τέτοιες περιστάσεις πείσμα, για την «αντεπίθεση» της ομάδας. Μεταξύ τους, πριν και μετά το τέλος της προπόνησης συζητούσαν άπαντες τα λάθη τους και πως μπορούν να αντιστρέψουν την κατάσταση. Τρίτη σερί βαθμολογική απώλεια πρόκειται να αποβεί καθοριστική για τη συνέχεια, που περιλαμβάνει ένα ακόμα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις, σε Ριζούπολη και Ηράκλειο.

Επομένως, γίνεται αντιληπτό, πως για πρώτη φορά φέτος ο Άρης βρίσκεται σε δύσκολη θέση και θα πρέπει άμεσα να βρει τον τρόπο να επιστρέψει στις επιτυχίες. Είναι αναπόφευκτο το γεγονός πως έχει πέσει η ψυχολογία των παικτών, όμως είναι θετικό που έχει «πληγωθεί», ο ποδοσφαιρικός τους εγωισμός.

To Top