Πίντο: “Την σεβόμαστε την Ελλάδα”

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στην Εθνική μας ομάδα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κόστα Ρίκα, Χόρχε Λουίς Πίντο, στη συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής της Κόστα Ρίκα, Χόρχε Λουίς Πίντο, αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια στην Εθνική μας ομάδα κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τον κυριακάτικο αγώνα που θα κρίνει το εισιτήριο για την προημιτελική φάση. Ανάμεσα σε άλλα, μίλησε και για τον Τζόελ Κάμπελ.

Αρχικά, τόνισε πως “ελπίζω να έχουμε την τύχη με το μέρος μας. Την σεβόμαστε την Ελλάδα και δύσκολα καταφέρνεις ελέγξεις το ρυθμό απέναντι σε αυτήν την ομάδα που έχει και τεχνικές αρετές”.

Αναφερόμενος στο επιθετικό της κομμάτι, είπε ότι “έχει τέσσερις παίκτες που βγαίνουν μπροστά και δημιουργούν εύκολα την κόντρα. Πρέπει να ελέγξουμε το κέντρο και να έχουμε πάντα το νου μας στην άμυνα”.

Ο Πίντο είπε ότι ο Κάμπελ έχει μιλήσει για αρκετούς παίκτες της ομάδας, αλλά “έχουμε δει 30 ματς της Ελλάδας και την έχουμε αναλύσει. Είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε, αλλά αισθανόμαστε την πίεση που υπάρχει”.

Από εκεί και πέρα, είπε πως η Εθνική μας ξέρει να αμύνεται πολύ καλά, ανέφερε το ματς με την Ακτή και ξεχώρισε τον Γιάννη Μανιάτη, τον Καραγκούνη, που τον χαρακτήρισε φανταστικό παίκτη και “υπάρχουν παίκτες όπως ο Χριστοδουλόπουλος, ο Σαμαρας, ο Σαλπίγγιδης, ο Παπασταθόπουλος που είναι ταλαντούχοι και τεχνίτες. Άλλωστε πολλοί Έλληνες ποδοσφαιριστές παίζουν σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα”.

Για τη δική του ομάδα, είπε πως “θέλουμε να γράψουμε ιστορία και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των συμπατριωτών μας”, επίσης προανήγγειλε ορισμένες αλλαγές στην 11άδα, αλλά όχι στο πως θα παίξει η ομάδα, έχοντας για μπούσουλα το ματς με την Ιταλία, ενώ τόνισε ακόμα ότι “θα παίξουμε καλά άμυνα, αλλά δεν θα μείνουμε σε αυτό. Στόχος μας είναι να βγούμε και στην επίθεση”.

Τέλος, είπε πως ο Φερνάντο Σάντος έχει φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα, ενώ τέλος για τον καιρό ανέφερε ότι “δεν παίζει ρόλο το κλίμα. Οι ομάδες παίζουν στις ίδιες συνθήκες και δεν νομίζω ο καιρός θα επηρεάσει κάποια από τις δύο”.

Πηγή: sport24.gr

To Top