Πίρλο στους παίκτες: «Θέλετε να βλέπετε την Ίντερ από τον καναπέ του χρόνου;»

Έπειτα από την απώλεια του τίτλου, οι «μπιανκονέρι» παλεύουν πλέον για μία από τις θέσεις, που οδηγούν στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Tuttosport» ο Αντρέα Πίρλο είχε έντονο διάλογο, με τους παίκτες της ομάδας του Τορίνο, προκειμένου να τους ξυπνήσει ενόψει της συνέχειας. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα τους επισήμανε ποιοι είναι αλλά και το τι πρέπει να κάνουν από εδώ και πέρα, για να μην δουν το Champions League της επόμενης σεζόν από τα σπίτια τους.

«Δεν είναι ήδη αρκετό για εσάς που χάσατε το πρωτάθλημα από την Ίντερ; Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει για να ξυπνήσετε; Τι άλλο θα πρέπει να γίνει, ώστε να είστε πιο δυναμικοί στα παιχνίδια σας και να τα παίρνετε, ώστε να μην χάσουμε την είσοδό μας στο Champions League της επόμενης περιόδου;

Ή μήπως βολεύεστε, ώστε να βλέπετε την Ίντερ να παίζει στην Ευρώπη κάθε Τρίτη και κάθε Τετάρτη και εσείς απλά να τη βλέπετε από τον καναπέ του σπιτιού σας;» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του παλαίμαχου άσου της Γιουβέντους και της Μίλαν.

To Top