ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πίρσμαν: «Ανακούφιση το 5-0, είχαμε ανάγκη τη νίκη, περάσαμε δύσκολες βδομάδες» (video)

O Μάρβιν Πίρσμαν δεν έκρυβε την ικανοποίησή του μετά την επιβλητική νίκη του.

«Ανακούφιση το 5-0, είχαμε ανάγκη τη νίκη, γιατί περάσαμε δύσκολες εβδομάδες και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Σημαντικό ότι δεν δεχθήκαμε γκολ, με χαροποιεί και μένα ως αμυντικός. Δεν ήταν τόσο εύκολο, κάναμε γρήγορο τα 1-0, η αποβολή μας έδωσε τις ευκαιρίες και τις κάναμε γκολ. Είναι ωραίο που θα γυρίσω στα Γιάννινα, έχω φίλους, πέρασε αρκετός καιρός από τότε, τώρα είμαι παίκτης του Άρη και θα παίξω για να κερδίσουμε» είπε ο Βέλγος αμυντικός του Άρη στη Nova.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Βέλγος μπακ των «κιτρινόμαυρων»:

Για την ικανοποίηση μετά την αποψινή ευρεία νίκη: «Το χαρήκαμε, το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε, δεν έχει σημασία αν βάλαμε πέντε γκολ, θέλαμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν τα πέντε γκολ αποτελούν ξέσπασμα: «Ήταν μία ανακούφιση για μας καθώς περάσαμε δύσκολες εβδομάδες, σήμερα αυτή η άνετη νίκη μας δίνει μία ανακούφιση και πιστεύω θα συνεχίσουμε έτσι».

Για τη σημασία του μηδέν στην άμυνα: «Είναι σημαντικό να μην δέχεται η ομάδα γκολ, νομίζω ότι είναι μόλις το δεύτερο παιχνίδι, με χαροποιεί πολύ σαν αμυντικό, ας ελπίσουμε συνεχίσουμε έτσι».

Για το πού οφείλεται η αλλαγή στην απόδοση του Άρη: «Δεν ήταν τόσο εύκολο, κάναμε γρήγορα το 1-0, μετά ήρθε η αποβολή και ο αντίπαλος έμεινε με 10 παίκτες, έγιναν κάπως σχετικά ευκολότερα τα πράγματα, κάναμε ευκαιρίες και τα γκολ που θέλαμε, φτάνοντας στη νίκη που θέλαμε».

Για το πώς αισθάνεται αναφορικά με την επικείμενη επιστροφή του στα Γιάννενα (σ.σ ο Άρης αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ, την προσεχή Κυριακή, 13 Νοεμβρίου, στους «Ζωσιμάδες»): «Είναι ωραίο το συναίσθημα που γυρίζω πίσω, έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε, τώρα είμαι παίκτης του Άρη, θα δω κάποιους φίλους εκεί αλλά θα κάνω τα πάντα για να κερδίσει η ομάδα μου».

To Top