Πίστη Καλαϊτζίδη για ετοιμότητα, ακόμα κι αν γίνει την Κυριακή η πρεμιέρα

Η οριστική παραμονή σχεδόν όλων των παικτών είναι το “κλειδί” που δίνει τις όποιες λύσεις αναζητά ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Εάν τελικώς ο Άρης δεν καταφέρει να κερδίσει την αναβολή της πρεμιέρας (έχει οριστεί για τις 14/9) αλλά και την παράταση μεταγραφών οι “κίτρινοι” θα κληθύν να αντιμετωπίσουν την ερχόμενη Κυριακή την Καστοριά στο Χαριλάου, χωρίς τους Σανιά και Ν΄Λουντούλου. Ιδίως η απουσία του πρώτου θα είναι καταλυτική, καθώς βρίσκεται καιρό στην ομάδα και έχει ξεχωρίσει με την παρουσία του στον χώρο του κέντρου.

Έστω κι έτσι, όμως, η προετοιμασία και η διάθεση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές του Άρη στην προπόνηση, έχουν πείσει τον 57χρονο τεχνικό, πως παρά τις δυσκολίες το αποτέλεσμα του αγώνα της Κυριακής (εάν τελικά γίνει) θα είναι θετικό για την ομάδα του.

Παρά τις πιθανές απουσίες των δύο ξένων, την σχεδόν επταήμερη απραγία που είχαν στις πλάτες τους οι ποδοσφαιριστές το προηγούμενο διάστημα αλλά και το ρόστερ που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, υπάρχει διάχυτη η αισιοδοξία ότι ο κόσμος του Άρη θα παρακολουθήσει την Κυριακή μία ομάδα που μόνο περαστική θα είναι από αυτή την κατηγορία.

To Top