Πίτου: “Αν χάσει ο Άρης θα έχει μεγάλο πρόβλημα, αλλά και εμείς πρέπει να κερδίσουμε”

Ο Πίτου Γκαρσία μίλησε για τον αυριανό αγώνα με τον Άρη, σχολιάζοντας πως ο Ατρόμητος είναι στον σωστό δρόμο, αλλά θα πρέπει να λάβει υπ’ όψιν του ότι οι κίτρινοι δεν πρέπει να χάσουν γιατί θα μείνουν χωρίς βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές.

Ο Γκαρσία μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι:

Πίτου είσαι χαρούμενος ή λυπημένος;

“Είμαι πολύ χαρούμενος κι έχω μεγάλη ηρεμία γιατι πιστεύω ότι ό,τι έπρεπε να κάνουμε το κάναμε. Έχουμε κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και από ένα γκολ δεν περασαμε, από ένα ατομικό λάθος που κάναμε στο πρώτο παιχνίδι. Αλλά πιστεύω ότι πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Ξέρω ότι έχουμε κάνει κάτι που δεν πίστευε κανένας πριν τον αγώνα. Σε δυο μέρες έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι και ο κόσμος μας είναι χαρούμενος από αυτό που είδε”.

Είναι εύκολη η προσαρμογή στην ελληνική πραγματικότητα;

“Πρέπει να προσαρμοστούμε γρήγορα γιατί δεν έχουμε χρόνο. Δεν μπορούμε να χάσουμε άλλους βαθμούς γιατί δεν πρέπει να μείνουμε μακριά από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Όπως σου είπα και μετά το ματς στο Καραϊσκάκη, πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και αν συνεχίσουμε με αυτή την ιδέα και αυτή τη φιλοσοφία τότε θα πάμε πολύ καλά”.

Σας επηρεάζει το γεγονός ότι ο Άρης δεν έχει βαθμό;

“Δεν έχει σημασία για μας ότι ο Άρης δεν έχει βαθμό. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να σκεφτούμε μόνο τους τρεις βαθμούς. Δεν υπάρχει κάτι άλλο για μας. Πρέπει να κερδίσουμε και να είμαστε δυνατοί στην έδρα μας. Σίγουρα θα είναι δύσκολο το παιχνίδι γιατί αν χάσει ο Άρης θα έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα, αλλά κι εμείς πρέπει να κερδίσουμε για να μην φύγουν μακριά οι πρώτες θέσεις”.

Η χρονιά έχει ξεκινήσει πολύ καλά και για σένα σε ατομικό επίπεδο.

“Είμαι πολύ καλά. Έκανα πολύ καλή προετοιμασία. Ανανέωσα το συμβόλαιό μου γιατί έχουμε πολύ μεγάλους στόχους στην ομάδα μας. Πιστεύω ότι ο προπονητής δουλεύει πολύ καλά κι αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο, ότι είμαστε μία ομάδα που θέλει να παίξει μπάλα και να κερδίσει εντός κι εκτός έδρας. Έχουμε μεγάλους στόχους κι αυτό είναι πολύ σημαντικό”.

To Top