Παίδες: Στην κορυφή του… Λευκού Πύργου!

Την πρώτη θέση στο τουρνουά «Λευκός Πύργος» κατέκτησε η ομάδα Παίδων του Άρη. Οι παίκτες του Γιώργου Κυριαζή επικράτησαν του Ολυμπιακού στον τελικό με σκορ 62-50 και πρόσθεσαν ακόμα μία διάκριση στο πλούσιο παλμαρέ των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Οι κίτρινοι είχαν πολύ καλή παρουσία σε όλο το τουρνουά και δίκαια έφτασαν μέχρι τον τελικό. Για να φτάσουν όμως μέχρι εκεί προσπέρασαν το εμπόδιο των Μουδανιών, του Μακεδονικού και του Δούκα.

Ο Γιώργος Κυριαζής μίλησε στο PRESSARIS γι’ αυτή την επιτυχία αλλά και το επίπεδο της διοργάνωσης, υποστηρίζοντας πως “το επίπεδο ήταν πάρα πολύ υψηλό. Όλες οι ομάδες ήταν υψηλού επίπεδου. Συγχαρητήρια στον Νίκο Μπουντούρη, τον Ευριπίδη Καραβανά και στους συνεργάτες τους για την άρτια οργανωμένη διοργάνωση. Τέτοιες προσπάθειες αξίζουν συγχαρητήρια. Τα παιδιά έδωσαν τον εαυτό τους μέσα στο γήπεδο. Κάτι που κάνουν άλλωστε από την αρχή της χρονιάς. Στον τελικό είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα οργανωμένη. Ήμασταν όμως καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και νομίζω πως δίκαια κερδίσαμε. Ήταν δύσκολο για τα παιδιά γιατί εκτός από τα τέσσερα παιχνίδια που δώσαμε σε τρεις μέρες είχε προηγηθεί και το τουρνουά στην Πάτρα. Τα παιδιά όμως έδειξαν χαρακτήρα και είμαι περήφανος για την προσπάθεια που έκαναν”.

To Top