«Παίζει» και ο Μπλατ για τον πάγκο των Νικς!

Οι Νιού Γιόρκ Νικς το καλοκαίρι αναμένεται να ψάξουν για προπονητή και όλα δείχνουν πως έχουν βάλει στο «στόχαστρό» τους τον Ντοκ Ρίβερς και τον Μαρκ Τζάκσον. «Παίζει» και η περίπτωση του Ντέιβιντ Μπλατ!

Η ομάδα του «Μεγάλου Μήλου» τα τελευταία χρόνια φαίνεται να βρίσκεται σε αδιέξοδο και δεν πραγματοποιεί καλές πορείες στα παρκέ του καλύτερου πρωταθλήματος του πλανήτη. Έτσι, οι άνθρωποι των Νικς θέλουν να… ανακατέψουν την τράπουλα και να βρουν τον προπονητή που θα τους φέρει ξανά σε τροχιά πλέι οφ, «χτίζοντας» την ομάδα γύρω από τον Κρίσταπς Πορζίνγκις.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, ο Ντοκ Ρίβερς και ο Μαρκ Τζάκσον είναι οι δύο προπονητές που… καλοβλέπουν για το καλοκαίρι στην Νέα Υόρκη.

Το όνομα – έκπληξη της λίστας, βέβαια, δεν είναι άλλο από αυτό του Ντέιβιντ Μπλατ. Ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός οδήγησε την Νταρουσάφακα στους τελικούς του Eurocup και είναι γνωστό πως θα ήθελε να επιστρέψει στο ΝΒΑ, αν έβρισκε το κατάλληλο πρότζεκτ, μετά το άδοξο τέλος της συνεργασίας του με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς το 2016.

Έτσι, τα media στις ΗΠΑ, βασιζόμενα στις καλές σχέσεις του Μπλατ με τον Στιβ Μιλς, αναφέρουν πως το όνομά του μπορεί να απασχολήσει στην offseason.

To Top