Παίζει κόντρα στην Κάντιθ και έρχεται για τον Άρη!

Ένα παιχνίδι πριν ντυθεί και πάλι στα κιτρινόμαυρα για τον Μαυρουδή Μπουγαϊδη. Ο νεαρός αμυντικός θα αγωνιστεί σήμερα για τελευταία φορά με τη φανέλα της δεύτερης ομάδας της Γρανάδα -απέναντι στην Κάντιθ- και την Τρίτη αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στον Αρη από την Ισπανική ομάδα.

Ο Μπουγαΐδης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και θα τεθεί στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου. Τόσο ο Ελληνας αμυντικός όσο και ο Βαλεντίνος Βλάχος, που θα ταξιδέψει τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους με τον Αρη στο εκτός έδρας παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής με την Καλλονή.

Ο Αρης πάντως έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να δώσει χρήματα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, οι άνθρωποι των «κιτρίνων» έχουν επικοινωνήσει με τον ποδοσφαιριστή, στον οποίο γνωστοποίησαν το ενδιαφέρον τους και περιμένουν την απάντησή του. Τόσο ο Σούλης Παπαδόπουλος όσο και ο Ανδρέας Τάτος προσπαθούν να «ψήσουν» τον Ελληνα μεσοεπιθετικό να επιλέξει την πρόταση του Αρη.

To Top