ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έπαιξε με την… υπομονή του Σπανού ο Μιλούνοβιτς

Το καλό πρόσωπο που έδειξε την προηγούμενη εβδομάδα, δείχνει αποφασισμένος με τις πράξεις του να χαλάσει, το τελευταίο διήμερο, ο Λούκα Μιλούνοβιτς.

Ο Σέρβος φαίνεται πως έχει αρχίσει να χάνει την… ηρεμία και την πραγματική διάθεση να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Αντιθέτως, έχει αρχίσει να δημιουργεί προβλήματα, διαταράσσοντας την ηρεμία εντός της ομάδας, με την νευρικότητα που έβγαλε, κυρίως στις δύο τελευταίες απογευματινές προπονήσεις.

Κάθε αποτυχημένη του προσπάθεια, καταλήγει σε ξέσπασμα, με τον Σπανό να μην αντιδράει, μέχρι όμως και χθες. Μετά από ένα χαμένο κοντρόλ, χτύπησε με δύναμη μπουκαλάκια με νερό που βρίσκονταν στην άκρη της πλάγιας γραμμής, με τον 48χρονο προπονητή να του απευθύνει τον λόγο φανερά εκνευρισμένος: “Κάνω πολλή υπομονή μαζί σου. Αν θες να είσαι εδώ, μείνε εδώ. Κόψτα αυτά…”.

Έπειτα, ο Σέρβος συνετίστηκε, με τη νευρικότητα όμως να μεταφέρεται σε κάθε του κίνηση μέσα στο γήπεδο, καθώς είναι εμφανές, πως δεν έχει την απαιτούμενη ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση, προκειμένου να δείξει κάτι καλό αγωνιστικά.

Το πρόβλημα, άλλωστε, με τον Σέρβο είναι γνωστό. Έχει δεχθεί μείωση αποδοχών την οποία δεν αποδέχθηκε, μετέχοντας τις προπονήσεις μέχρι νεωτέρας, καθώς οι ιθύνοντες του Άρη, έχουν ενημερώσει την πλευρά του παίκτη, ότι με τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα στις απολαβές του δεν υπολογίζεται για τη νέα χρονιά.

 

To Top