ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Παίζει ο Νταλό, προστατεύεται ο Χάρις

Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Άρη προέκυψε από τον Μπορίς Νταλό, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί του γόνατο χθες, ακολουθώντας στη συνέχεια  ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ωστόσο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Γάλλος γκαρντ θα δώσει κανονικά το «παρών» στον σημερινό αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ (17.30). Θα δοκιμάσει το πόδι του τόσο το πρωί όσο και στο ζέσταμα πριν το τζάμπολ, με την ελπίδα να παίξει χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Εκείνος που πιθανότατα δε θα αγωνιστεί είναι ο Ραμόν Χάρις. Ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων του Άρη στα τελευταία παιχνίδια, ταλαιπωρείται από μια θλάση στο γαστροκνήμιο από το ξεκίνημα της εβδομάδας. Εδώ και πέντε μέρες ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, όμως οι πιθανότητες να πατήσει στο παρκέ σήμερα είναι ελάχιστες.

Ο τραυματισμός του δεν είναι απλός, χρειάζεται ιδιαίτερη μεταχείριση και το τεχνικό τιμ του Άρη αναμένεται να τον προστατεύσει χωρίς να θέλει να ρισκάρει πιθανή υποτροπή με μια ενδεχόμενη συμμετοχή του παίκτη στον αγώνα.

Με 26’46’’ συμμετοχής κατά μέσο όρο σε 7 αγώνες ο Χάρις είναι ο παίκτης που μένει τον περισσότερο χρόνο από κάθε συμπαίκτη του στο παρκέ. Σήμερα, σε πιθανή απουσία του, τον χρόνο του θα «γεμίσουν» οι Κάιζερ, Σλαφτσάκης, Χρηστίδης και ο Τζόουνς που έχει χρησιμοποιηθεί και ως «4» φέτος από τον Βαγγέλη Αγγέλου.

To Top