ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παίζει στη Χιλή ο Αμπρέου και ισοφαρίζει το ρεκόρ Γκίνες!

Πολύ κοντά στην ισοφάριση του ρεκόρ Γκίνες που θέλει να σπάσει, βρίσκεται ο Σεμπαστιάν Αμπρέου, καθώς έχει δεχθεί πρόταση από τους Ρέιντζερς της Τάλκα στη Χιλή και θα απαντήσει θετικά.

Ο “Λόκο” Αμπρέου αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στην πατρίδα του με την φανέλα της Σεντράλ Εσπανιόλ. Εφόσον αποδεχθεί την πρόταση των Χιλιανών θα παίξει στην 25η διαφορετική ομάδα στην καριέρα του, κάτι που θα αποτελεί ισοφάριση του ρεκότ που κατέχει ο Γερμανός, Λουτζ Φανενστίελ.

“Υπάρχει μια επιλογή αρκετά καλή και μου αρέσει η ιδέα. Με ενδιαφέρει να παίξω στους Ρέιντζερς και να ζήσω την εμπειρία να παίξω στην Χιλή” είπε ο Αμπρέου.

Μέχρι σήμερα ο Ουρουγουανός πρώην παίκτης του Άρη έχει αγωνιστεί σε 24 ομάδες: Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ (Ουρουγουάη), Νασιονάλ (Ουρουγουάη), Σαν Λορένζο (Αργεντινή), Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (Ισπανία), Γκρέμιο (Βραζιλία), Τέκος (Μεξικό), Κρουζ Αζούλ (Μεξικό), Αμέρικα (Μεξικό), Ντοράδος (Μεξικό), Μοντερέι (Μεξικό), Σαν Λουίς (Μεξικό), Τίγκρες (Μεξικό), Ρίβερ Πλέιτ (Αργεντινή), Μπεϊτάρ (Ισραήλ), Άρης (Ελλάδα), Ρεάλ Σοσιεδάδ (Ισπανία), Μποταφόγκο (Βραζιλία), Φιγκουεϊρένσε (Βραζιλία), Ροζάριο Σεντράλ (Αργεντινή), Αούκας (Εκουαδόρ), Σολ Ντε Αμέρικα (Παραγουάη), Σάντα Τέκλα (Ελ Σαλβαδόρ), Μπανγκού (Βραζιλία) και Σεντράλ Εσπανιόλ (Ουρουγουάη).

To Top