Παίζει στον τελικό του Champions League ο Αγουέρο και φεύγει για την Μπαρτσελόνα

Το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι θα δώσει το Σάββατο ο Σέρχιο Αγουέρο. Ο Αργεντινός επιθετικός θα αγωνιστεί στον τελικό του Champions League απέναντι στην Τσέλσι και στη συνέχεια θα αποχωρήσει με προορισμό τη Βαρκελώνη.

Αναφορές από την Ισπανία έδειξαν ότι βρίσκεται στα πρόθυρα να συναντήσει τον Λιονέλ Μέσι στη Μπαρτσελόνα την επόμενη σεζόν. Μάλιστα οι δύο παίκτες θα βρεθούν στην αποστολή της Εθνικής Αργεντινής για το επερχόμενο Copa America στις αρχές Ιουνίου. Ο ειδικός στις μεταγραφές Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αποκάλυψε ότι ο Αγουέρο θα υποβληθεί στα απαραίτητα ιατρικά τεστ από τους «μπλαουγκράνα», μόλις 24 ώρες μετά το τέλος του τελικού του Σαββάτου!

Υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρξουν καθυστερήσεις της τελευταίας στιγμής στη συμφωνία, ο Αργεντινός επιθετικός αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο. Αυτή η κίνηση με τον Αγουέρο, αναμένεται να είναι η απαρχή ενός πολυάσχολου καλοκαιριού με αφίξεις στην ομάδα της Καταλονίας, με τον Ρόναλντ Κούμαν να έχει επιβεβαιώσει ότι θα εξαντλήσει και τον 2ο χρόνο του συμβολαίου του με τη Μπαρτσελόνα.

To Top