ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παίζει τα… ρέστα του ο Άρης για τον Αλ Τάμαρι – Συνομιλία Καρυπίδη με Μάντζιο

Παίζει τα… ρέστα του ο Άρης για τον Αλ Τάμαρι, την ώρα που αδειάζει ο χρόνος στην μεταγραφική κλεψύδρα.

Ο Άρης δεν εγκατέλειψε την περίπτωση του Αλ Τάμαρι από την Λέουβεν, αλλά με μια συγκεκριμένη προϋπόθεση: την απόκτηση του Ιορδανού επιθετικού με δανεισμό και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Αυτό ήταν το “θέλω” των κιτρινόμαυρων από την στιγμή μάλιστα που ο 24χρονος ποδοσφαιριστής δεν αγωνίζεται στην ομάδα του Βελγίου. Όπως είχαμε σημειώσει σε παλαιότερο ρεπορτάζ οι Βέλγοι δεν είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν τον δανεισμό του, αξιώνοντας την παραχώρησή του μόνο με μεταγραφή και μάλιστα με ένα ποσό της τάξης του 1.000.000 ευρώ.

Ο Άρης για μια ακόμη φορά είναι ξεκάθαρος και επιμένει στον δανεισμό, μια λύση που θα είναι μια λύση συμφέρουσα για όλους, όπως υποστηρίζουν με σαφήνεια στην Αλκμήνης. Οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων συνεχίζουν λοιπόν στην σκακιέρα των σκληρών διαπραγματεύσεων τις συζητήσεις με τους Βέλγους.

Το θέμα παραμένει ανοιχτό και το σίγουρο είναι ότι ο Άρης θα παλέψει μέχρι τέλους, την ώρα που απομένουν τέσσερις μέρες μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Άλλωστε, πρέπει να σημειωθεί ότι υπήρξε συνομιλία του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Άκη Μάντζιος. Ο Έλληνας τεχνικός μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ εξέφρασε την επιθυμία να προστεθεί ένας ακόμη παίκτης που να αγωνίζεται πίσω από τον φορ αλλά και σε όλο το πλάτος της επίθεσης.

To Top