Παίζει το τελευταίο του χαρτί το Αιγίνιο κόντρα στον Άρη

Στο Αιγίνιο όλοι αναγνωρίζουν πως η ομάδα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς εξαρτάται και από αποτελέσματα κι άλλων ομάδων και σε καμία περίπτωση δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της.

Ο προπονητής της Νίκης, Γιάννης Μέλκας, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και δήλωσε για τον αυριανό αγώνα με τον Άρη στην ιστοσελίδα της volleyleague: «Δεν θέλουμε να είναι το τελευταίο μας ουσιαστικό παιχνίδι στην κατηγορία. Θέλουμε να πάρουμε τρίποντο, ώστε να διατηρήσουμε ζωντανές τις ελπίδες για παραμονή κι έτσι και τα άλλα δύο ματς με Παναχαϊκή και Παναθηναϊκό να έχουν ενδιαφέρον για μας. Ξέρουμε πως δεν χάσαμε πολύτιμους βαθμούς σε καθοριστικά ματς κι αυτό που μας πικραίνει είναι ότι μπορούσαμε να έχουμε λίγο καλύτερη θέση», για να προσθέσει:

«Παρ΄ όλα αυτά θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος. Ο Άρης είναι αυτός που θα έχει το μεγαλύτερο άγχος. Η ήττα από την Παναχαϊκή τους έφερε σε δύσκολη θέση. Θα προσπαθήσουμε ν΄ αποβάλουμε την πίεση για το αποτέλεσμα και να εκμεταλλευτούμε τα λάθη που θα κάνει ο αντίπαλος. Το παιχνίδι του Άρη διαφοροποιείται ανάλογα με το εάν παίζει πασαδόρος ο Χαριτωνίδης ή ο Ντάμποβιτς αλλά είμαστε προετοιμασμένοι και για τα δύο σενάρια».

To Top