Παίζονται δυο θέσεις για το βασικό σχήμα με Βέροια

Στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής θα κατασταλάξουν οι προπονητές του Άρη στο σχήμα που θα παρατάξουν κόντρα στη Βέροια. Οι Πασιαλής, Μπουγιουκλής ψάχνουν να βρουν λύσεις στο δεξί άκρο της άμυνας καθώς θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Ψυχογιός, πράγμα που ενδέχεται να επιφέρει εσωτερικές αλλαγές στην εντεκάδα.
Το τεχνικό δίδυμο των κίτρινων περιμένει να μάθει εάν μπορεί να υπολογίζει στον Κώστα Καζναφέρη (διάταση στον έσω πλάγιο) τον οποίο προορίζει για την θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Η πιθανότητα να είναι σε θέση να αγωνιστεί είναι εφικτή, ωστόσο αυτό θα διαφανεί στην προπόνηση της Παρασκευής στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει σκέψη για έναν εκ των Οικονομόπουλου, Ασλανίδη, έχοντας τη δυνατότητα αμφότεροι να αλλάζουν θέση στη διάρκεια του αγώνα εφόσον οι συνθήκες του παιχνιδιού το απαιτήσουν.
Επίσης, θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Σουνάς (απόντος του Καζναφέρη). Σε αυτή την περίπτωση ο νεαρός θα αγωνιστεί στην αριστερή πτέρυγα με τον Γιαννιώτα να παίρνει ρόλο στα δεξιά.
Τέλος, δεδομένη πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Γρηγόρη Παπαζαχαρία στο κέντρο της άμυνας.
Σε αυτήν την περίπτωση δεν αποκλείεται να προφυλαχθεί ο Πουλίδο, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
To Top