Παίζουν με τις λέξεις και την αγωνία του κόσμου! Κανείς δεν πήρε το μήνυμα της αποχής του 95%;

Στον Άρη παίζουν όλοι με τις λέξεις, την αγωνία του κόσμου και την υπομονή του. Είναι προφανές ότι κανείς δεν πήρε το μήνυμα της αποχής του 95% από το πρόσφατο δημοψήφισμα, όπου ξεκάθαρα ο κόσμος βροντοφώναξε, ότι τους βαρέθηκε όλους.

Από τη μια ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πάνος Στεφανίδης παίζει λοιπόν με τις λέξεις δηλώνοντας ότι “δεν ζήτησα αναβολή της γενικής συνέλευσης των μετόχων”, μια και η ουσία δεν αλλάζει. Η ουσία που αναφέρει ότι “η διοίκηση της ΠΑΕ επιθυμεί και θέλει την αναβολή για να κερδίσει χρόνο”.

Θεσμικά φυσικά δεν μπορεί να ζητήσει την αναβολή, αφού αυτό είναι έργο των μετόχων. Οι μέτοχοι ψηφίζουν. Η ΚΜΑ ζήτησε αναβολή, ο ΑΣ δεν αποφάσισε ακόμη.

Η ΠΑΕ όμως όπως ειπώθηκε στη χθεσινή συνάντηση με ΚΜΑ και ΑΣ επιθυμεί την αναβολή για να είναι έτοιμη… Αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί όσες δηλώσεις και παιχνίδια με τις λέξεις γίνουν.

Όπως ζήτησε παράταση ημερών αρχικά μέχρι  τον Μάιο, μετέπειτα, μέχρι τις 15 Ιουνίου και στη συνέχεια μέχρι τις 30 Ιουνίου. Και πάει λέγοντας…

Από την άλλη, ο Λάμπρος Σκόρδας, ο οποίος προφανώς δεν έχει πάρει κι αυτός το μήνυμα του κόσμου. Είχε τις ευκαιρίες του, διοίκησε την ομάδα, αλλά επί της ουσίας όλοι γνωρίζουμε το αρνητικό αποτέλεσμα. Ο Άρης υποβιβάστηκε, δημιουργήθηκαν χρέη, η διχόνοια και οι έριδες απλώθηκαν σε κάθε γωνιά των ερειπίων του συλλόγου!

Οι παράγοντες του Άρη καλό είναι να “μελετήσουν” ξανά και ξανά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και να πάρουν απαντήσεις γιατί τα 9.500 μέλη που μπορούσαν να ψηφίσουν τους γύρισαν την πλάτη, όπως και εκατοντάδες χιλιάδες  φίλοι της ομάδας.

 

 

 

To Top