Παίκτες και όχι πάνω από 100 εκατ. ευρώ δίνει η Σίτι στην Μπαρτσελόνα για τον Μέσι

Η καταλανική “Sport” αποκάλυψε την πρόταση που είναι έτοιμη να κάνει η Σίτι στην Μπαρτσελόνα για τον Μέσι, που περιλαμβάνει χρήματα και παίκτες.

ΟΛιονέλ Μέσι ξεκαθάρισε μέσω του φαξ που έστειλε στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα προ ημερών ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει άλλο να αγωνίζεται με τη μπλαουγκράνα φανέλα, με την οποία είχε τόσο μεγάλες επιτυχίες τις δύο τελευταίες δεκαετίες και πλέον οι μνηστήρες που έχουν συγκεντρωθεί και του χτυπούν την πόρτα είναι πολλοί.

Μάντσεστερ Σίτι, Παρί Σεν Ζερμέν και Ίντερ φαντάζουν ως οι επικρατέστερες καθώς έχουν την οικονομική επιφάνεια για να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του αλλά και να του προσφέρουν ένα ελκυστικό πακέτο, ωστόσο εκείνη που φαντάζει να βρίσκεται στην pole position είναι η Μάντσεστερ Σίτι.

Το ESPN υποστήριξε πως αντιπροσωπεία του αγγλικού συλλόγου θα βρεθεί στην Βαρκελώνη τις προσεχείς ημέρες για να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα, με την “Sport” να έχει όμως ακόμα πιο ζουμερό και σπαρταριστό ρεπορτάζ.

Το έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα το βράδυ της Πέμπτης μέσω της ιστοσελίδας της, αποκαλύπτοντας την πρόταση που είναι έτοιμη να καταθέσει η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα στην Μπαρτσελόνα για να την πείσει να πει το ναι και να αποχωριστεί το μεγάλο ηγέτη της.

Σύμφωνα λοιπόν με το εν λόγω μέσο, η Σίτι δεν θα προσφέρει πάνω από 100.000.000 ευρώ στους Καταλανούς καθώς δεν θέλει να έχει πρόβλημα με το Financial Fair Play ενώ ταυτόχρονα προσφέρει και τρεις παίκτες: τους Γκαμπριέλ Ζεζούς, Μπερνάντο Σίλβα και Έρικ Γκαρσία.

Από αυτούς τους τρεις, η “Μπάρτσα” δεν φαίνεται να ενθουσιάζεται και τόσο με τον Βραζιλιάνο φορ αλλά αντίθετα τής αρέσει αρκετά ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, ενώ με τον Έρικ Γκαρσία υπάρχει ήδη συμφωνία, με το συμβόλαιό του νεαρού Ισπανού στόπερ με την Σίτι να λήγει το 2021.

To Top