Παίκτες, λαός και διοίκηση κλείνουν τα αυτιά τους, ανοίγουν τα μάτια και συνεχίζουν τον «πόλεμο»!

Ξημέρωνε Δευτέρα, μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και το επιβλητικό 5-1. «Ο Άρης κλείνει τα αυτιά και κοιτάζει το χρέος του: ΝΙΚΗ στην Ξάνθη! Ο πόλεμος συνεχίζεται»! αναφέραμε. Ξεκάθαρα, χωρίς περιστροφές.

Σε άλλο σημείο επισημαίναμε ότι: «Ο Άρης οφείλει στον εαυτό του και στην τιτάνια προσπάθεια που κάνει για την επιβίωσή του, να κλείσει τα αυτιά του και να κοιτάξει το χρέος του. Ποιο είναι αυτό; Νίκη και μόνο ΝΙΚΗ στην Ξάνθη για να μείνει και τυπικά στην κατηγορία.

Είναι επικίνδυνο και καταστροφικό να θεωρήσει ότι το πρωτάθλημα τέλειωσε στην 29η αγωνιστική. Στην Ελλάδα είμαστε…Ο πόλεμος συνεχίζεται…».

Κι όλα αυτά πριν ξεσπάσει η άθλια προπαγάνδα από την Αθήνα και τους Θρακομακεδόνες. Φυσικά ούτε μάντεις είμαστε, ούτε προφήτες, ούτε καν η… Λίτσα Πατέρα. Είπαμε στην Ελλάδα ζούμε κι έχουν πολλά, αλλά όχι όλα τα μάτια μας.

Μέσα σε αυτό το σκηνικό, όπως έχει διαμορφωθεί τα τελευταία 24ωρα, παίκτες, λαός και διοίκηση συνεχίζουν τον «πόλεμο». Κλείνουν τα αυτιά τους, ανοίγουν τα μάτια τους και προχωρούν με νηφαλιότητα και ψυχραιμία. Ο Άρης πρέπει να είναι «παντού» με ετοιμότητα και αντανακλαστικά.

Στην Ξάνθη χρειάζεται πολλαπλάσια προσοχή. Στο χορτάρι και τις κερκίδες. Σε αυτόν τον «πόλεμο» αξίζει, το δικαιούται, πρέπει να βγει νικητής.

 

To Top