Παίκτες που εν δυνάμει είναι στόχοι στο “plan B” του Άρη

Ο Άρης εδώ και καιρό έχει βάλει σε εφαρμογή το εναλλακτικό πλάνο σε περίπτωση που υπήρχε ανυπέρβλητο εμπόδιο για την χρησιμοποίηση των κολεγιόπαιδων. Πέραν των γνωστών Κις, Νάντζφεϊ, Χαντ, υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις παικτών που είναι ελεύθεροι και εν δυνάμει μπορούν να ενδιαφέρουν τους κίτρινους.

Ο Άρης αναζητάει παίκτες που τελείωσαν την χρονιά τους πέρσι στο ελληνικό πρωτάθλημα και έχουν το “letter of clearance” στην Ελλάδα, στα γραφεία της ελληνικής ομοσπονδίας.

Οι πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις Ελλήνων είναι:

Δημήτρης Βεργίνης: Έκανε προετοιμασία με την Μπιλμπάο, δεν είχε ανοικτή θέση ξένου, οπότε αναζητάει ακόμα ομάδα. Είναι σε θέση που ο Άρης θα χρειαστεί παίκτη αν τελικά δεν μείνει ο Κλιφ Κόλιμον.

Γιώργος Τσιάρας: Έκανε πέρσι αρκετά καλή χρονιά στον Ίκαρο, δοκιμάζεται για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στην Αρμάνι Τζινς Μιλάνου, πληροφορίες ανέφεραν ότι ίσως υπογράψει κιόλας, όμως προς το παρόν είναι ελεύθερος.

Δήμος Ντικούδης: Στα 35 του χρόνια δεν έχει βρει ακόμα ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. Είχε πρόταση από τον ΠΑΟΚ και την απέρριψε, δεν έχει προς το παρόν κλείσει κάπου.

Παναγιώτης Βασιλόπουλος: Ταλαιπωρημένος από πολλούς σοβαρούς τραυματισμούς, ο διεθνής φόργουορντ δεν έχει βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του μετά τον Ολυμπιακό, αλλά είναι ακόμα στο στάδιο αποθεραπείας.

Οι πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ξένων είναι:

Γκάβιν Έντουαρντς: Είναι 24χρονος φόργουορντ – σέντερ, με ύψος 2,06μ. που πέρσι αγωνίστηκε στο Περιστέρι. Προέρχεται από καλό πανεπιστήμιο (Κονέκτικατ) και έκανε αρκετά καλή χρονιά πέρσι.

Μίλουτιν Άλεξιτς: Έμπειρος (30, 2,02μ.) φόργουορντ, με θητεία σε ελληνικές ομάδες (ΠΑΟΚ, Πανιώνιος), προσιτός οικονομικά.

Βλάντιμιρ Μπόισα: Στα 31 του χρόνια ολοκλήρωσε πέρσι την χρονιά στον Πανιώνιο, είναι ελεύθερος και γνώστης του πρωταθλήματος. Παίζει και “4” και “5”.

Τζερόμ Κόλεμαν: Αγωνίστηκε σε Ηρακλή και Ρέθυμνο επί ελληνικού εδάφους. Δεν είναι κάτι σπουδαίο βάσει στατιστικής, αλλά είναι πολύ προσιτός οικονομικά. Είναι παίκτης που μπορεί να παίξει και στο “1” και στο “2”.

Άλεξ Στέφεσον: Προέρχεται από τραυματισμό, αλλά είναι καλός παίκτης. Στον Πανιώνιο είχε καλή χρονιά, όμως είναι σέντερ, εκεί όπου ο Άρης είναι πλήρης.

To Top