Παίκτες στα όρια τους, ίσως η… τελευταία προπόνηση!

Οι παίκτες του Άρη στα όρια τους! Μπορεί πριν από δέκα μέρες να έβαλαν «νερό στο κρασί» τους και να υποσχέθηκαν ότι θα… αντέξουν μέχρι τα μέσα του Μαΐου στις προπονήσεις, αλλά σύμφωνα με όλα όσα λέγονται στα «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια, η σημερινή προπόνηση είναι ίσως και η τελευταία.

Ο Γιώργος Φοιρός ομολόγησε ότι: «οι προπονήσεις θα συνεχιστούν όσο αντέξουν τα… παλικάρια», αλλά προφανώς οι αντοχές στερεύουν. Από τη μια κανείς από τη διοίκηση δεν έδωσε (πέρα από προφορικές υποσχέσεις) κάποια χειροπιαστή απάντηση. Από την άλλη, οι υποχρεώσεις να «τρέχουν» οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η αγωνιστική περίοδος κάπου εδώ θα τελειώσει.

Ο Φοιρός προσπάθησε με το… τρικ του φιλικού αγώνα με την Κ20, να κρατήσει την ομάδα, αλλά αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Το φιλικό διπλό έληξε 3-1 υπέρ της πρώτης ομάδας, τα γκολ της οποίας πέτυχαν οι Σουνάς, Ρένια και Καραγιάννης, ενώ για λογαριασμό της Κ20 σκόραρε ο Ντούγκας, αλλά δύσκολα να υπάρξει συνέχεια.

«Η ομάδα πρέπει άμεσα να βρει χρήματα. Να φτιάξει μια διοίκηση που να κρατήσει την ομάδα και να την ανεβάσει κατευθείαν είτε στην Β’ η στην Γ’. Στα επόμενα δύο χρόνια η έναν χρόνο πρέπει να είναι Α’ εθνική. Εγώ ανήκω στον Άρη και οφείλω να σεβαστώ την ομάδα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπάμπης Οικονομόπουλος, αλλά όπως είπε και ο Μιχάλης Γιαννίτσης: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές κάνουμε υπομονή να δούμε τί θα γίνει και από εκεί και πέρα θα ζυγίσουμε τα πράγματα για να πάρουμε τις αποφάσεις μας».

To Top