Παίκτες της Γκαζιαντέπ του Νίκου Καρύδα κλωτσούσαν χιόνι και ο αντίπαλος έχασε το πέναλτι! (video)

«Θεότρελα» σκηνικά στο τουρκικό πρωτάθλημα ανάμεσα στον αγώνα της Γκαζιαντέπ (στο τεχνικό τιμ της οποίας είναι ο Νίκος Καρύδας) με τη Μαλάτιασπορ, ο οποίος άρχισε εν μέσω θυελλώδους χιονόπτωσης και σημαδεύτηκε από το απόλυτο «τρικ» για ανάλογες περιπτώσεις.

Εμπνευστές οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων, οι οποίοι χρησιμοποίησαν το στρωμένο χιόνι στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουν δύσκολη τη ζωή και την εκτέλεση του πέναλτι από τον εξτρέμ των φιλοξενούμενων. Και δικαιώθηκαν!

Όλα άρχισαν στο φινάλε του πρώτου μέρους, όταν η Μαλάτιασπορ κέρδισε πέναλτι. Η χιονόπτωση γινόταν όλο και πιο ισχυρή με αποτέλεσμα η άσπρη βούλα της περιοχής να έχει… εξαφανιστεί. Γεγονός που οδήγησε σε καθυστέρηση τουλάχιστων επτά λεπτών, μέχρι να καθαριστεί το σημείο από μια «στρατιά» τουλάχιστον δέκα ατόμων του γηπέδου. Όσο, όμως, ο μέσος της Μαλάτιασπορ, Καρίμ Χαφέζ μάζευε με τα χέρια του το χιόνι για να βοηθήσει τον συμπαίκτη του, Χουϊάρ να εκτελέσει, ο μέσος της Γκαζιαντέπ, Φουρκάν Σογιάλπ και οι συμπαίκτες του ανταπέδιδαν προς το σημείο του πέναλτι, ρίχνοντας μικρές χιονόμπαλες ή κλωτσώντας με τα πόδια το χιόνι για να κρατήσουν γλιστερό το σημείο.

Τελικά, η τακτική τους απέδωσε καρπούς, αφού ο Χουϊάρ αστόχησε, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Το 0-0, λοιπόν, διατηρήθηκε για το πρώτο μέρος και οι παίκτες των γηπεδούχων, στους οποίους αγωνίζεται επίσης και ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ, Ζοάο Φιγκεϊρέντο, κέρδισαν τις εντυπώσεις για μια από τις πιο αποτελεσματικές πατέντες σε αγώνες με χιόνια.

To Top