ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Παίκτες του Άρη το χθεσινό δεν ξεπλένεται με διπλό στον ΠΑΟΚ, κάντε επιτέλους κάτι μεγάλο…”

Ανακοίνωση εξέδωσε το βράδυ της Κυριακής ο ΣΑΦΑΘ 1984, ο οποίος αναφέρθηκε στους παίκτες του Άρη, με αφορμή την τραγική απόδοσή τους απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά:

“+1000 χλμ.

Η ζωή του οπαδού.. Δύο εβδομάδες τώρα, όλα τα αδέρφια, μετρούσαμε τις μέρες για να ξαναδούμε την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας από κοντά. Μέσα στις δυσκολίες της ζωής, μέσα από μικρούς ή μεγάλους “Γολγοθάδες”, ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ για στήριξη στον σύλλογο και παρουσία μας στον ΝΑΟ δεν αμφισβητήθηκε στιγμή. Από το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας τώρα.. περιμένουμε πολλά, παρά πολλά.

Κάποια μπορεί να είναι λογικά, άλλα παράλογα. Σίγουρα όμως όλα αυτά αναπτύσσονται μέσα από το πάθος και την αγάπη για την ομάδα, μέσα από τον όμορφο παραλογισμό ενός ΟΠΑΔΟΥ. Αυτό όμως που δεν είναι απλώς λογικό, αυτό που είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ και ΔΕΔΟΜΕΝΟ, είναι η υποχρέωση να κάνετε και εσείς ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ.

Το ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ, σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, είναι να σκυλιάζετε σε κάθε μάχη της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ, εντός και εκτός γηπέδου, από τον 1ο μέχρι το τελευταίο λεπτό, πριν και μετά από κάθε ενενηντάλεπτο, ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ. Για την αδιανόητη και εξωφρενική κατάσταση που ζήσαμε χθες δε χωράνε πολλά λόγια πέραν του ότι όσα είδαμε δεν ήταν αποτέλεσμα καμίας μάχης. Κάθε άλλο. Αποτέλεσμα αδιαφορίας, μετριότητας και χαλαρότητας ήταν..

Παίκτες του ΑΡΗ, για μια ακόμη φορά δε σεβαστήκατε τον ΛΑΟ μας.Παίκτες του ΑΡΗ, για μια ακόμα φορά δεν κάνατε το ΚΑΘΗΚΟΝ σας. Παίκτες του ΑΡΗ, να ξέρετε ότι το χθεσινό δεν ξεπλένεται από κανένα διπλό, ούτε στην τρούμπα, ούτε πουθενά. Μη γελιέστε.

Το χθεσινό έγραψε και δεν πρόκειται να ξεγράψει. Το χθεσινό θα βαραίνει τις πλάτες τις δικές σας, όχι τις δικές μας, για πάντα. Φροντίστε στο έξης να κάνετε επιτέλους και κάτι άξιο αναφοράς, κάτι μεγάλο, κάτι που θα μείνει να θυμόμαστε από εσάς με χαρά και ενθουσιασμό, γιατί αυτή τη στιγμή το μόνο που έχουμε να θυμόμαστε από εσάς είναι μετριότητα και ξενέρα. Το δικό μας καθήκον αδιαπραγμάτευτο, ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΓΩ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

ΣΑΦΑΘ 1984″.

To Top