Παίκτης της Γουότφορντ αρνείται να επιστρέψει στις προπονήσεις

Αυξάνονται στην Premier League οι «φωνές» των ποδοσφαιριστών που εκφράζουν τις αμφιβολίες τους για το κατά πόσον είναι ασφαλές να επιστρέψουν στις προπονήσεις. ‘Ένας από αυτούς είναι και ο επιθετικός της Γουότφορντ, Τρόι Ντίνι.

Ο Ντίνι πιστεύει ότι δεν υπάρχουν αρκετές εγγυήσεις για να επιστρέψουν στην ποδοσφαιρική δραστηριότητα, χωρίς κίνδυνο μετάδοσης του κορωνοϊού, για το λόγο αυτό ενημέρωσε την ομάδα του ότι δεν θα επιστρέψει στις προπονήσεις.

«Επιστρέφουμε αυτήν την εβδομάδα. Είπα ότι δεν πρόκειται να γυρίσω. Χρειάζεται μόνο ένας για να μολυνθείς. Δεν θέλω να το φέρω σπίτι», ανέφερε ο φορ, ο οποίος έχει ένα νεογέννητο παιδί με αναπνευστικά προβλήματα και δεν θέλει να το εκθέσει σε κίνδυνο.

«Ο γιος μου είναι πέντε μηνών και είχε δυσκολία στην αναπνοή. Δεν θέλω να τον θέσω σε μεγαλύτερο κίνδυνο. Πρέπει να πας στο σπίτι με τα ίδια βρώμικα ρούχα προπόνησης. Αν βάζω τα ρούχα μου με τα ρούχα του γιου ή της συζύγου μου, είναι πιο πιθανό ότι ο ιός θα βρεθεί στο σπίτι μου», τόνισε και πρόσθεσε πώς «έχασα τον μπαμπά μου, τη γιαγιά μου, τον παππού μου … Έχω σχεδόν όλους όσοι με ενδιαφέρουν. Για εμένα, η ασφάλειά τους είναι πιο σημαντική από λίγα λεφτά στην τσέπη μου. Για τους έγχρωμους, τους Ασιάτες και τις μικτές εθνικότητες, είναι τέσσερις φορές πιο πιθανό να προσβληθούν από την ασθένεια και δύο φορές πιο πιθανό να έχουν μια μακροχρόνια ασθένεια. Υπάρχουν επιπλέον εξετάσεις; Αν δεν γνωρίζετε τις πληροφορίες, γιατί να θέσω τον εαυτό μου σε κίνδυνο;»

To Top