Παίκτης της Νότιγχαμ κατηγορείται για παράνομο στοιχηματισμό

Μετά τον Άιβαν Τόνεϊ, ο Χάρι Τόφολο της Νότιγχαμ Φόρεστ κατηγορείται για παράνομο στοιχηματισμό και συγκεκριμένα για 375 κατηγορίες μεταξύ του Ιανουαρίου του 2014 μέχρι τον Μάρτιο του 2017.

Ακόμα μία περίπτωση παράνομου στοιχηματισμού βγήκε στη φόρα στο πρωτάθλημα της Premier League. Συγκεκριμένα ο αμυντικός της Νότιγχαμ Φόρεστ Χάρι Τόφολο την Τετάρτη (12/7) κατηγορήθηκε από την Αγγλική Ομοσπονδία για παράνομο στοιχηματισμό.

Πιο αναλυτικά ο 27χρονος φαίνεται ότι έχει παραβιάσει τους κανόνες 375 φορές από τον Ιανουάριο του 2014 μέχρι τον Μάρτιο του 2017. Εκείνη την περίοδο είχε συμβόλαιο με τη Νόριτς, ενώ σε αυτό το διάστημα έχει παίξει ως δανεικός στη Σουίντον, τη Ρόδεραμ, την Πιτέρμπορο και τη Σκάνθορπ.

Ο Άγγλος αμυντικός έχει να απαντήσει και να απολογηθεί για τις κατηγορίες μέχρι τις 19 Ιουλίου.

Αυτή είναι η δεύτερη περίπτωση παράνομου στοιχηματισμού που συναντάται στην Premier League από παίκτη. Τον Μάιο ο επιθετικός της, Μπρέντφορντ Άιβαν Νότιγχαμ δέχτηκε οχτώ μήνες αποκλεισμού από την ομοσπονδία για παραβίαση των κανονισμών στοιχηματισμού.

Η περίοδος που ο Άγγλος επιθετικός είχε προβεί σε αυτές τις κινήσεις ήταν από τον Φεβρουάριο του 2017 μέχρι τον Ιανουάριου του 2021. Πιο αναλυτικά ο 27χρονος εκείνο το διάστημα είχε κατηγορηθεί για 262 παραβιάσεις, από τις οποίες τις τριάντα η αγγλική ομοσπονδία είχε αποσύρει τις τριάντα και για τις υπόλοιπες 232 ο Τόνεϊ δήλωσε ένοχος.

Εκτός από το οχτάμηνο αποκλεισμό, ο Άγγλος διεθνής δέχτηκε και πρόστιμο 50.000 λιρών, ενώ προειδοποιήθηκε για τυχόν παρόμοια συμπεριφορά στο μέλλον.

To Top