«Παίκτης της Premier League διοργάνωσε μυστικό πάρτι οργίων με ποδοσφαιριστές και μοντέλα»

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Sun» ποδοσφαιριστής της Premier League οργάνωσε ένα μυστικό σεξ πάρτι, στο οποίο τα μοντέλα που συμμετείχαν αναγκάστηκαν να υπογράψουν ρήτρες εμπιστευτικότητας για να μην αποκαλύψουν λεπτομέρειες της συνάντησης. Ο δημοσιογράφος του δημοσιεύματος αναφέρει ότι ένα από τα κορίτσια, που διατάχθηκε να παραδώσει το τηλέφωνό της στην είσοδο ενός ξενοδοχείου πέντε αστέρων στο Λονδίνο, είπε ότι το σεξ πάρτι «ήταν τρελό».

Στις εικόνες που δημοσιεύει το βρετανικό ταμπλόιντ, φαίνεται ένας υπάλληλος ξενοδοχείου να λέει στους επισκέπτες πού να συναντηθούν και πώς να περάσουν τους ελέγχους ασφαλείας. «Παιδιά, πολύ εύκολο. Αυτό είναι το πίσω μέρος. Εδώ μπορούμε να φτάσουμε και να παρκάρουμε, και ο οδηγός να μας αφήσει. Εδώ θα υπάρχει ασφάλεια. Αυτή είναι η είσοδος για τα κορίτσια και για όλους… Εδώ μέσα θα κάνουμε τη συμφωνία απορρήτου και τις τηλεφωνικές συμφωνίες… και από εδώ πάμε στο πάρτι και στα δωμάτια» ακούγεται να συμβουλεύει τους καλεσμένους.

Η «Sun» αναφέρει ότι οι ποδοσφαιριστές και τα μοντέλα πήγαν στα ασανσέρ του ξενοδοχείου και ανέβηκαν στις σουίτες που κοστίζουν πολλές χιλιάδες ευρώ τη βραδιά. Πριν παρευρεθούν στο πάρτι, οι καλεσμένοι, που είχαν δωρεάν οδηγό για να φτάσουν στο ξενοδοχείο, είπαν ότι έπρεπε να «προετοιμαστούν για ένα ξέφρενο πάρτι».

«Ήταν άγριο… Οι διοργανωτές έβαλαν τα κορίτσια στα ασανσέρ, το ένα μετά το άλλο. Μόνο οι παίκτες είχαν τη δυνατότητα να κρατήσουν τα τηλέφωνά τους», επιβεβαίωσε μία από τις γυναίκες που ήταν καλεσμένες στο πάρτι.

To Top