ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Παίκτης του Άρη στο Παλέ με το Νο 6 στην πλάτη μετά από 27 χρόνια!

Έπρεπε να περάσουν 27 ολόκληρα χρόνια για να συμβεί αυτό που έγινε χθες στο Αλεξάνδρειο. Να εμφανιστεί παίκτης του Άρη με την φανέλα που είχε το Νο 6 στην πλάτη…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Από την τελευταία φορά που φόρεσε τη φανέλα με το Νο 6 ο Νίκος Γκάλης ουδέποτε άλλος αθλητής χρησιμοποίησε αυτόν τον αριθμό. Ήταν ο άγραφος νόμος του μπασκετικού Άρη ότι ουδείς θα φορέσει τη φανέλα με το Νο 6 στην πλάτη, μέχρι τον Μάιο του 2013 όταν πραγματοποιήθηκε η γιορτή του Άρη για να τιμήσει τον θρύλο του.

Χθες, ωστόσο, εμφανίστηκε για πρώτη φορά παίκτης του Άρη με το Νο 6 στην πλάτη, αλλά είναι βέβαιο ότι θα το χάρηκε και ο ίδιος ο Γκάλης βλέποντας από την τηλεόραση την βράβευση που έκανε η ΚΑΕ στην πρωταθλήτρια ομάδα του 1979.

Ο Στέλιος Καλαντίδης ήταν αυτός που φορούσε το Νο 6 τη χρονιά εκείνη, αριθμός που έγινε σήμα κατατεθέν του Γκάλη και του Άρη τα χρόνια της Αυτοκρατορίας.

Ο Καλαντίδης βρέθηκε χθες στο Παλέ, πήρε τη φανέλα με το Νο 6 την φόρεσε και γνώρισε και αυτός την αποθέωση από τους χιλιάδες φιλάθλους σε μια από τις πιο όμορφες στιγμές του μπασκετικού τμήματος τα τελευταία χρόνια.

To Top