ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Παίκτη για τα πλέι οφ, όχι για ένα παιχνίδι ή μια φάση αναζητά ο Πρίφτης

Ο Άρης βρίσκεται σε διαδικασία έρευνας της αγοράς ώστε να αναζητήσει όσο πιο προσεκτικά γίνεται έναν παίκτη που θα μπορέσει να μπει μέσα στο ρόστερ και να δώσει στοιχεία που λείπουν από το παιχνίδι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί ως προς την επίσπευση των διαδικασιών. Ο Δημήτρης Πρίφτης θέλει να περιμένει πρώτα τον Σλάβεν Τσούπκοβιτς και πότε ακριβώς θα επιστρέψει. Διαπίστωσε ότι στα τελευταία παιχνίδια ο Σέρβος προσέφερε πράγματα στην ομάδα του και ενδεχομένως να προκύψει λύση προσθήκης στο ρόστερ και όχι αντικατάστασης.

Πάντως είναι αληθές ότι η τεχνική ηγεσία σε συνεργασία με την διοίκηση ερευνά την κοινοτική αγορά, για να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη για κάποια επιλογή που θα βελτιώσει το παιχνίδι της ομάδας.

Ο Τζέραλντ Λι αυτή τη στιγμή είναι η μοναδική επιλογή στο μυαλό του Δημήτρη Πρίφτη από τους παίκτες που έχουν προταθεί. Μπορεί να έπαιξε άσχημα απέναντι στον Άρη την περασμένη Τετάρτη, αλλά θεωρείται παίκτης που βάσει των διαθέσιμων χρημάτων μπορεί να προσφέρει μέσα στην ρακέτα ως συμπλήρωμα του Τζαμέλ Χάγκινς στην θέση “5”.

Βέβαια, δεν είναι ο παίκτης που θα κάνει την διαφορά, αλλά έναν τέτοιο παίκτη πολύ δύσκολα μπορεί να βρει όχι ο Άρης, ούτε καν ομάδες από το Top16, ειδικά όταν δεν διαθέτουν… άπειρα χρήματα. Η λογική του Άρη είναι ότι δεν πρόκειται να δοθούν χρήματα για παίκτη που θα δημιουργούν ανισορροπία μέσα στην ομάδα. Οι περιπτώσεις πιο ποιοτικών ψηλών από τον Λι που έχει ξεχωρίσει ο Πρίφτης είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού και κοστίζουν πολλά περισσότερα.

Από την άλλη πλευρά, δεν βιάζει κανείς τον Πρίφτη να κάνει ή να μην κάνει επιλογή. Έχει το πράσινο φως από τον Νίκο Λάσκαρη να κινηθεί όπως ο ίδιος κρίνει και στόχος του Έλληνα τεχνικού είναι να βρει παίκτη όχι για ένα παιχνίδι ή για μία φάση, αλλά έναν παίκτη που θα μπορέσει να προσφέρει πραγματικά όταν θα κριθεί ο βασικός στόχος του Άρη, στα πλέι οφ, στο τέλος της χρονιάς.

Υπό αυτό το σκεπτικό δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν δεν προκύψει αλλαγή ή προσθήκη στο ρόστερ άμεσα. Εκτός κι αν η πορεία αποθεραπείας του Τσούπκοβιτς καθυστερήσει πολύ…

To Top