ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παίξατε και… θα χάσετε! Ο Άρης πιο δυνατός από ποτέ, δεν τα παρατάει και περνάει στην αντεπίθεση

Δύσκολες στιγμές για τον Άρη, στιγμές που έχει συνηθίσει ο σύλλογος, αλλά έμαθε να τις ξεπερνά. Ο Άρης βρίσκεται για μια ακόμη φορά στη δίνη ενός σκανδάλου ολκής! Όλοι μιλούν για μια πρωτοφανή απόφαση στα νομικά χρονικά, με μια τιμωρία με -6 για τον Άρη στην υπόθεση Λάσκοφ, από την οποία οι κιτρινόμαυροι δεν είχαν αποδεδειγμένα το παραμικρό όφελος, ενώ υπάρχουν οι ομολογίες των αυτουργών που τους απαλλάσσουν από οποιαδήποτε ανάμειξη!

Είναι φανερό ότι ο Άρης έχει δυναμώσει, φανερό επίσης ότι… τρομάζει και πλέον βιώνει το χρονικό ενός προαναγγελθέντος σκανδάλου σε πλήρη εξέλιξη μπροστά στα μάτια όλης της ποδοσφαιρικής επικράτειας!

Το καταγράψαμε και χθες. Στην Αλκμήνης είναι δεδομένο ότι επικρατεί οργή και αγανάκτηση. Οι ευθύνες έχουν όνομα και… διευθύνσεις:

– η ένοχη και αμαρτωλή ΕΠΟ κατέδειξε ότι παραμένει όμηρος στις “συμμαχίες” και τους “εξυγιαντές”.

– η κυβέρνηση και οι πολιτικοί παράγοντες που μπροστά σε τόσο κραυγαλέα σκάνδαλα είτε σφυρίζουν αδιάφορα, είτε αδυνατούν να αποκαταστήσουν την νομιμότητα. Καλές οι φωτογραφίες στην ΔΕΘ, καλές οι υποσχέσεις και τα παχιά λόγια, αλλά όπως και στην περίπτωση των χρεών και της καταστρατήγησης των νόμων και της δικαιοσύνης ήταν απλοί θεατές, παίζοντας έναν ύποπτο ρόλο!

Ο Άρης καλείται να αντιδράσει για μια ακόμη φορά, ευρισκόμενος σε δυσχερή θέση. Πρέπει να το κάνει με συσπείρωση δυνάμεων και αποτελεσματικό σχέδιο.

Αυτό που βγαίνει από την οικογένεια του Άρη είναι δεδομένο: Παίξατε και… χάσατε! Ο Άρης δεν τα παρατάει και περνάει στην αντεπίθεση. Αυτό λένε οι άνθρωποι του Άρη, αυτό καταγράφεται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της ΠΑΕ: “Για ένα πράγμα, όμως, να είναι βέβαιοι όλοι: Αυτή η απόφαση θα μας πεισμώσει ακόμη περισσότερο. Αυτοί που ενοχλήθηκαν από την 3η θέση πέρυσι, να ξέρουν ότι στο νέο πρωτάθλημα θα είμαστε ακόμη πιο ισχυροί.

Αυτούς τους βαθμούς, τους οποίους μας «κλέβουν», θα τους αναπληρώσουμε. Και θα πάρουμε όσους ακόμη χρειαστούν για να είμαστε και πάλι εκεί ψηλά και να πάμε ψηλότερα. Κι ας μην σας αρέσει… Όσους τρόπους κι αν ανακαλύψουν για να μας λυγίσουν, εμείς δεν θα λυγίσουμε ποτέ. Να το ξέρουν. Είναι καιρός να αποδεχτούν ότι ο ΑΡΗΣ θα συνεχίσει να χαλάει το «αφήγημά» τους. Με απαντήσεις μέσα στο γήπεδο.

Γιατί είμαστε πιο δυνατοί από ποτέ…”

To Top