Παίρνει θέση για πόρισμα, άρθρο 99 και το “γάντι” του ΑΣ

Η σημερινή μέρα αναμένεται να δώσει την ευκαιρία στη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης, ώστε να πάρει θέση σε μια σειρά από ανοιχτά μέτωπα που “καίνε”, περιγράφοντας τις επόμενες κινήσεις της, κάτω πάντως, από ένα γενικότερα βαρύ κλίμα, όπως έχει διαμορφωθεί μετά τα γεγονότα με το 99, το πόρισμα, την ανταλλαγή αιχμών ανάμεσα στους φορείς και φυσικά το γεγονός ότι ενώ έκλεισε η ΑΜΚ δεν φάνηκαν τα χρήματα κανενός επενδυτή.

1. Πόρισμα: Σε ότι αφορά το πόρισμα, αυτό διαχέεται από την Αλκμήνης είναι η σαφής επιθυμία της διοίκησης να γίνει η παραλαβή του πορίσματος, αλλά και η δημοσιοποίησή του, στην λογική ότι ο κόσμος του Άρη «πρέπει να μάθει την αλήθεια για ότι έγινε τα προηγούμενα χρόνια». Ήδη έχουν ακουστεί πολλά, έχουν διαρρεύσει ουκ ολίγα από την πρώτη ενημέρωση της εταιρίας ΝΕΧΙΑ, αλλά η αρχική απόφαση όλων των φορέων ήταν να μεταφερθεί η “καυτή πατάτα” στην επικείμενη γενική συνέλευση.

2. Άρθρο 99: Κερδίζει έδαφος η κατάθεση της έφεσης (καταληκτική προθεσμία η 27η Δεκεμβρίου), την ώρα που χάνεται πολύτιμος χρόνος ενώ τονίστηκε η ανάγκη να ζητήσει η ΠΑΕ προσωρινή διαταγή ώστε να έχει προστασία από τους πιστωτές της, όσο το θέμα του 99 παραμένει ανοιχτό.

3. To “γάντι” του ΑΣ: Η διοίκηση της ΠΑΕ ετοιμάζει ανακοίνωση (εκτός απροόπτου) προκειμένου να “σηκώσει” το “γάντι” που έριξε ο ΑΣ στην τελευταία ανακοίνωσή του. Ηδη τα μέλη του δ.σ. της ΠΑΕ χαρακτήρισαν ως «χτύπημα κάτω από τη ζώνη» την ανακοίνωση του ΑΣ, υπενθυμίζοντας ότι υπάρχει «χρεωστική καρτέλα 70.000 ευρώ του ερασιτέχνη από ταμειακή διευκόλυνση.

Παράλληλα, όπως έλεγαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ “οποιοδήποτε θέμα ή διαφωνία μπορεί να λυθεί όχι με ανακοινώσεις, αλλά στο πλαίσιο των συζητήσεων που γίνονται ανάμεσα στους φορείς και ειδικά από τη στιγμή που υπήρχε η δυνατότητα να βρεθούν ουκ ολίγες φορές στο τραπέζι”.

To Top