Παίρνει Κέβιν Πάντερ η ΑΕΚ

Έτοιμη να ολοκληρώσει την τελευταία κίνησή της για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο είναι η ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Κέβιν Πάντερ.

Η νίκη κόντρα στην Μπαϊρόιτ και η πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League έδωσαν ώθηση στην ΑΕΚ ώστε να προχωρήσει στην σεζόν, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Και ταυτόχρονα οι ιθύνοντες την ομάδα «τρέξουν» τα μεταγραφικά ζητήματα με ηρεμία.  Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ και του Μάκη Αγγελόπουλου, προσωπικά, ήταν ο Τζόρνταν Κρόφορντ. Ο Αμερικανός γκαρντ, όμως, δεν απάντησε θετικά στην πρόταση που του κατατέθηκε, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να στραφεί σε άλλες λύσεις. Μία εξ αυτών ήταν ο Τζέικομπ Πούλεν, ο οποίος ήταν το… plan b του Σάκοτα. Παρ’ όλα αυτά, ο 29χρονος γκαρντ προτίμησε την δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας με μισθό που φτάνει τις 250.000 ευρώ. Ένα ποσό το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να πλησιάσει η Ένωση.

Έτσι, οι άνθρωποι της ομάδας στράφηκαν σε άλλες λύσεις στην αγορά. Μία εξ αυτών ήταν και ο Κέβιν Πάντερ. Ο 24χρονος γκαρντ έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς έχει περάσει από το Λαύριο, την περασμένη σεζόν, μετρώντας 12.5 πόντους (με 43% στα τρίποντα), 2.4 ριμπάουντ και 0.9 ασίστ, ανά 23 λεπτά συμμετοχής.

Στην ΑΕΚ «τσέκαραν» την περίπτωσή του τόσο στα παιχνίδια της Ένωσης με την Ρόζα Ράντομ, όσο και με την συνολική παρουσία του στο Basketball Champions League. Και γι αυτό αποφάσισαν να προχωρήσουν τις επαφές με την πλευρά του, βρίσκοντας σημείο επαφής γρήγορα. Ο παίκτης εξ αρχής ήταν θετικός στο να φορέσει τα κιτρινόμαυρα και όλα δείχνουν πως το deal είναι προ των πυλών, μιας και ο Ντράγκαν Σάκοτα έχει ξεκαθαρίσει πως η προσθήκη ενός γκαρντ είναι αναγκαία για την ΑΕΚ στην παρούσα φάση.

Ο Πάντερ θα μπορεί να ενισχύσει άμεσα την ΑΕΚ, μιας και έρχεται από «γεμάτη» σεζόν στην πολωνική Ρόζα Ράντομ, ενώ δεν υπάρχει καμία ανησυχία όσον αφορά την συμμετοχή του στη φάση των «16», καθώς θα είναι η 4η μεταγραφή μεσούσης της σεζόν, μετά τους Καββαδά, Βασιλόπουλο και Χάντερ, για την Ένωση.

Πηγή: sdna.gr

To Top