ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παίρνει Κίκι Κλαρκ ο Προμηθέας

Το «μπαμ» του Προμηθέα Πατρών με τον Βίκτορ Σάδα δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά, με τους Πατρινούς να στρέφονται άμεσα στην περίπτωση του Κίκι Κλαρκ.

Η ομάδα του Νίκου Βετούλα «έψαχνε» τις τελευταίες ημέρες μία κίνηση που θα προκαλούσε αίσθηση, αφού βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα, Βίκτορ Σάδα. Ωστόσο, οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν τελικά σε πλήρη συμφωνία και η μεταγραφή «ναυάγησε».

Το plan b πάντως είναι έτοιμο και μπαίνει σε λειτουργία για τους νεοφώτιστους με το όνομα του Κίκι Κλαρκ να έρχεται στο προσκήνιο. Οι Πατρινοί ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν την μεταγραφή ενός παλιού γνώριμου, αφού ο Αμερικανός -με βουλγαρικό διαβατήριο- έχει αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε Αιγάλεω (2006-07) και Άρη (2008-10).

Ο 32χρονος γκαρντ είναι εξαιρετικός σκόρερ, όπως έχει αποδείξει, ενώ έχει προϊστορία στο ελληνικό πρωτάθλημα κατακτώντας το βραβείο του πρώτου σκόρερ τόσο το 2007 όσο και το 2009.

Την περσινή σεζόν, ο Κλαρκ αγωνίστηκε στην δεύτερη κατηγορία της τουρκίας με την Ακιμπαντέμ Ουνιβερσιτάσι, την οποία βοήθησε να φτάσει μέχρι την άνοδο για την TBL.

 

To Top