ΜΠΑΣΚΕΤ

Παίρνει μορφή το ρόστερ του Άρη-Οι επόμενες κινήσεις

Το ρόστερ του Άρη, ενόψει της ιδιαιτέρα απαιτητικής επόμενης σεζόν έχει αρχίσει να σχηματοποιείται, μετρώντας, με την απόκτηση του Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, επτά παίκτες (Τολιόπουλος, Κατσίβελης, Φίλλιος, Περσίδης, Μπλούμπεργκς, Σανόγκο, Ντε Σόουζα) και πλέον απομένουν σίγουρα άλλες πέντε προσθήκες, με πιθανότητες να γίνουν έξι.   

Οι κιτρινόμαυροι θα κινηθούν για τρεις ξένους που θα αγωνίζονται στις θέσεις της περιφέρειας (πόιντ γκαρντ, σούτινγκ γκαρντ και σμολ φόργουορντ), με το τριάρι να μπορεί να προσφέρει λεπτά και στη θέση “τέσσερα”, έναν ξένο που θα παίζει στο πέντε, αλλά θα έχει την ευχέρεια να δίνει λύσεις και ως πάουερ φόργουορντ. Θα διατηρήσουν στη σύνθεσή τους τον Χρηστίδη και ενδεχομένως να πάνε για έναν ακόμη Έλληνα ψηλό.

Ο Γιάννης Καστρίτης θέλει να ανοίξει το rotation τη νέα χρονιά, έχοντας στη διάθεσή του 12 παίκτες, τους οποίους θα μπορεί να υπολογίζει, ανά πάσα στιγμή, σε μια σεζόν με αυξημένες υποχρεώσεις και σίγουρα παραπάνω από 40 επίσημα παιχνίδια, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Να σημειωθεί ότι ο Άρης θα έχει επτά ξένους, οι οποίοι θα έχουν όλοι δικαίωμα συμμετοχής στο Eurocup και οι έξι από τους επτά θα είναι διαθέσιμοι για το ελληνικό πρωτάθλημα.

To Top