Παίρνει Νταμαρλή και Καραλή

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση έχει στα… σκαριά η Επισκοπή που είναι μια ανάσα απ’ την απόκτηση του Νταμαρλή , ενώ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Καραλή, το όνομα του οποίου ακούστηκε για τον Άρη στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ένα βήμα πριν απ’ την πραγματοποίηση της 5ης μεταγραφής στη χειμερινή περίοδο βρίσκεται η Επισκοπή, αφού έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ερωτόκριτο Νταμαρλή.

Ο 22χρονος αμυντικός μέσος βρίσκεται ήδη στο Ρέθυμνο, όπου αναμένεται να περάσει από εργομετρικές εξετάσεις. Εφόσον τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά, το τεχνικό επιτελείο της Επισκοπής αναμένεται να ανάψει το πράσινο φως για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Εφόσον κλείσει και τυπικά το deal, η ομάδα του Βέλιτς θα αποτελέσει τον 3ο σταθμό της καριέρας του Νταμαρλή μετά τον Άρη (24 συμμετοχές συνολικά στη Σούπερ Λίγκα) και τον Αγροτικό Αστέρα, απ’ όπου έφυγε πριν λίγες μέρες.

«Χτυπάει» και Καραλή!

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Γιάννη Καραλή φέρεται να βρίσκεται η Επισκοπή, προκειμένου με ακόμα έναν ελεύθερο παίκτη (μέχρι τις 13 του μήνα δικαίωμα μεταγραφών), στην μεσοεπιθετική της γραμμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος πρώην επιθετικός των Χανίων αρέσει πολύ στους Ρεθυμνιώτες και έχουν κινηθεί για να τον αποκτήσουν, πραγματοποιώντας την μία αλλαγή άνω των 24 ετών που δικαιούνται σε κάθε μεταγραφική περίοδο.

Ο Καραλής έμεινε ελεύθερος πριν λίγες μέρες απ’ τον ΑΟΧ και φαίνεται πως είναι κοντά στο να παραμείνει κάτοικος Κρήτης. Στην πρώην ομάδα του, αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια στη Football League, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από Ατρόμητο, Κέρκυρα, ΑΕΚ και Καλλιθέα (πέρσι 19 ματς και 6 γκολ).

πηγή: rethymnosports

To Top