ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παίρνει “πάνω” του τις επιλογές και ξεκαθαρίζει: “Δεν με φοβίζουν οι ευθύνες”

Μέσα από τη συνέντευξη που έδωσε ο Τόλης Τερζής προκύπτει ξεκάθαρα, σε ότι αφορά τη διαχείριση και τις επιλογές που έγιναν και γίνονται ότι είναι αποφασισμένος να λειτουργήσει για την επιτυχία, κάτω από το βάρος της πίεσης των αποτελεσμάτων που υπάρχει.

Άλλωστε, για πρώτη φορά βρίσκεται για τόσο μεγάλο διάστημα στη θέση του πρώτου προπονητή και με την “μπάλα να καίει”, για την επίτευξη της Ευρώπης. Όπως είπε παίρνει “πάνω” τις επιλογές και ξεκαθάρισε ότι “δεν με φοβίζουν οι ευθύνες”.

Χαρακτηριστικά το απόσπασμα των όσων είπε: «Ακούστηκαν διάφορα, δεν θέλω να τα αναφέρω. Μέχρι και ότι είμαι μαλωμένος με τον Χουλιάν. Αν με ρωτήσετε με ποιον παίκτη είμαι πιο κοντά, θα σας πω με τον Κουέστα. Διότι είμαστε πέντε χρόνια μαζί στον Άρη. Θα σας πω και κάτι άλλο. Αν η ομάδα πετύχει ή αποτύχει ποιος θα το χρεωθεί; Εγώ. Αν θα πετύχω, θα πετύχω επειδή έκανα αυτό που πιστεύω εγώ κι όχι τι θα μου πουν οι άλλοι. Αυτό αποφάσισα. Κάποια πράγματα που ακούστηκαν είναι αστεία. Δεν έγινε τίποτα. Είναι καθαρά πώς το είδα εγώ. Καθαρά δική μου απόφαση.

Να θυμίσω κάτι. Πέρσι όταν ανέλαβα την ομάδα, όταν έφυγε ο Άκης (σ.σ. Μάντζιος), ο βασικός τερματοφύλακας ήταν ο Σιαμπάνης. Τότε τους φώναξα και τους δύο και τους είχα μιλήσει για τους λόγους που επανέφερα τελικά τον Κουέστα.

Τώρα για φέτος, ιδιαίτερα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, έπαιξε ο Μάριος γιατί ήξερα ότι ο αντίπαλος θα πιέσει ψηλά και θα μπορούσαμε να τους χτυπήσουμε πίσω από την πλάτη με τον Καμαρά. Και θέλαμε να παίξουμε με την μπάλα από πίσω. Και ο Σιαμπάνης είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια. Έτσι το είδα, έτσι το έκανα. Και η ευθύνη είναι μόνο δική μου».

Πώς βιώνετε όλη τη κατάσταση με εσάς πλέον στο τιμόνι κι έναν στόχο που πρέπει να επιτευχθεί. Είναι κάτι που σας φοβίζει, σας αγχώνει, σας πιέζει;

«Όχι δεν με φοβίζει. Εννοείται πως δεν με φοβίζει. Αν με φόβιζε, δεν θα δεχόμουν την πρόταση του προέδρου. Εννοείται ότι δουλεύω γι’ αυτό το πράγμα. Να βγει η ομάδα στην Ευρώπη».

To Top