ΜΠΑΣΚΕΤ

Παίρνει σειρά ο… Καστρίτης για συμφωνία 1+1

Μετά τα χθεσινά καλά νέα από το “μέτωπο” των οφειλών, παίρνει σειρά στον μπασκετικό Άρη η υπόθεση της ανανέωσης με τον Γιάννη Καστρίτη.

Όπως έγινε γνωστό από την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ, χθες  τελείωσε και τυπικά το θέμα των εξοφλήσεων – διακανονισμών για τη σεζόν που τελείωσε, όσο και για την περίοδο 2020-21, κάτι που σημαίνει ότι διευθετήθηκε η τελευταία εκκρεμότητα για το θέμα της αδειοδότησης της.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη μπαίνει άμεσα στο τραπέζι η υπόθεση της ανανέωσης με τον Καστρίτη. Ο τελευταίος άλλωστε ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τους ανθρώπους του Άρη και απόλυτα ενήμερος για τις εξωαγωνιστικές δράσεις.

Παράλληλα με την ενημέρωση είχε διαδοχικές επαφές με τον βασικό χρηματοδότη της ΚΑΕ, Αχιλλέα Ρουσιαμάνη, όπου συζήτησαν τόσο για τους όρους της συνεργασίας του , κυρίως όμως για τα οικονομικά δεδομένα που θα ισχύσουν την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αυτήν τη στιγμή όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η συμφωνία για 1+1 χρόνια και να προχωρήσει άμεσα ο σχεδιασμός της νέας σεζόν.

To Top