ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παίρνει τις αποφάσεις του για την αρχική ενδεκάδα ο Ένινγκ!

Η σημερινή προπόνηση είναι άκρως σημαντική για τον Μίκαελ Ένινγκ, όσον αφορά τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας, για τον αγώνα με την Ξάνθη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Τις αποφάσεις του για τα πρόσωπα του αγώνα της Κυριακής πρόκειται να πάρει σε πολύ μεγάλο βαθμό σήμερα ο Μίκαελ Ένινγκ, καθώς είναι η τελευταία “δυνατή” προπόνηση, πριν τον αγώνα της Κυριακής στα Πηγάδια, δεδομένου ότι αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει χαλαρή προπόνηση και αναχώρηση για Ξάνθη.

Ο Γερμανός προπονητής θέλει να δοκιμάσει και να δει ορισμένα τελευταία πράγματα, πριν αποφασίσει ποιους έντεκα θα εμπιστευτεί για την πολύ σημαντική αυτή αναμέτρηση.

Όντας μόλις πέντε μέρες στο τιμόνι της ομάδας και έχοντας στην πλάτη του ορισμένες προπονήσεις οι αλλαγές θα είναι σε καμία των περιπτώσεων… ριζικές, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος στην επίσημη παρουσίασή του.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται κυρίως ως προς τα πρόσωπα και όχι τόσο στον σχηματισμό να υπάρξουν κάποιες διαφοροποιήσεις, συγκριτικά με τους προηγούμενους αγώνες. Φυσικά, εφόσον γίνουν θα είναι ελάχιστες στον αριθμό…

Εκεί που “ποντάρει” όμως και ο ίδιος, είναι πως η παρουσία του θα δώσει έναν άλλον αέρα στην ομάδα, ένα παραπάνω κίνητρο στους παίκτες να δείξουν ποιοι πραγματικά είναι στον νέο τους προπονητή, προκειμένου να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του.

 

 

To Top