ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παίρνει τις τελευταίες του αποφάσεις, ποιες αλλαγές έχουν “κλειδώσει”

Στη σημερινή προπόνηση ο Σάββας Παντελίδης θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για το πόσες και ποιες αλλαγές θα γίνουν στην αρχική ενδεκάδα για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό την Κυριακή.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο προπονητής του Άρη, όπως συνηθίζει άλλωστε όποτε προπονείται η ομάδα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” δεν φανέρωσε τις σκέψεις του, κάτι που θα κάνει σε πολύ μεγάλο βαθμό σήμερα, στο Νέο Ρύσιο.

Εκτός του Ούγκο Σόουζα που προορίζεται για δεξί μπακ, στα αριστερά της άμυνας θα επιστρέψει ο Μιχάι Κόρχουτ, αντί του Γιώργου Βαλεριάνου.

Πιθανή η επιστροφή στην αρχική ενδεκάδα και του Μιτζέν Μπάσα, ενώ πολλοί είναι οι πιθανοί συνδυασμού επιθετικά για τους “κιτρινόμαυρους”.

Υπάρχει η σκέψη από πλευράς Σάββα Παντελίδη να ξεκινήσει από την αρχή του αγώνα τους Φετφατζίδη-Μαρτίνες με έναν εκ των δύο να πηγαίνει στα άκρα, καθώς θα μείνει εκτός ο Ντάνιελ Λάρσον.

Καταληκτικά, στην κορυφή της επίθεσης και πάλι η θέση παίζεται ανάμεσα σε Χαμζά Γιουνές και Νικολά Ντιγκινί με την απόφαση να “κλειδώνει” αν όχι σήμερα, τότε το αργότερο αύριο…

To Top