Παίρνει το ντέρμπι η Σάλτσμπουργκ κόντρα στη Ραπίντ

Ημέρα κορύφωσης τόσο της αγωνιστικής, όσο και της στοιχηματικής δράσης είναι παραδοσιακά η Κυριακή. Η σημερινή μέρα δε ξεφεύγει απο τον… κανόνα με πολλά και σπουδαία ματς, και αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες, που θα αναλύσουμε διεξοδικώς πιο κάτω.

Στη Superleague η μάχη για τη σωτηρία «φουντώνει» μετά το χθεσινό «διπλό» της Βέροιας. Πλατανιάς, Πανιώνιος και Άρης μάχονται με στόχο τη νίκη, με τους κίτρινους βέβαια να έχουν το πιο δύσκολο έργο, καθώς αγωνίζονται με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Στην Αγγλία δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι, ενώ στην Ιταλία το Μιλάνο «χωρίζεται» στα δύο για το σούπερ ματς Ίντερ – Μίλαν.

Αρχίζουμε με τα «Μονά» όπου βρίσκουμε το προγνωστικό της ημέρας που είναι ο «Άσσος» της Σάλτσμπουργκ κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης, που πληρώνει 1.70. Πρόκειται για ντέρμπι με τη 2η Σάλτσμπουργκ να υποδέχεται την 3η Ραπίντ που μάλιστ βρίσκεται πίσω 3 πόντους. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν αγωνιστεί ακόμα το 2013, ωστόσο έχουν αποδείξει πως φέτος διαθέτουν μία αξιόλογη ομάδα, ενώ μετρούν 4 συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια χωρίς να δεχτούν γκολ. Σήμερα θέλουν να πάρουν τη νίκη για «σφραγισουν» τη δεύτερη θέση και μπορούν να το πράξουν κόντρα σε μία ομάδα που εκτός απο τη 2η θέση κινδινεύει να μείνει ακομα και 4η, μια και δεν πατάει καλά φέτος. Για τη Β’ Γερμανίας πάμε με το over 2.5 στον αγώνα Σαντχάουζεν – Πάντερμπορν σε απόδοση 2.06. Η αμυντική γραμμή των γηπεδούχων θυμίζει για άλλη μια φορά… ελβετικό τυρί, αφού τα δέκα από τα έντεκα τελευταία της παιχνίδια ήταν G/G, με τα εννιά και Over 2,5. Σε αυτό το διάστημα έχει και οχτώ Over 3,5! Εύκολα βρίσκει δίχτυα και η Πάντερμπορν για αυτό καταλήγουμε στο Οver 2.5 που με βάση τα δεδομένα των δύο ομάδων πληρώνει καλά. Απο την Ελλάδα έχουμε επιλέξει δύο αγώνες. Αρχικά πάμε με τον «Άσσο» του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Λεβαδειακο σε απόδοση 1.90. Οι γηπεδούχοι έχουν αποδείξει φέτος πως στην έδρα τους τρώνε… σίδερα και δε βρίσκονται άδικα στη 2η θέση. Μάλιστα η ήττα της προπερασμένης αγωνιστικής από τον Ολυμπιακό ήταν η μοναδική φετινή εντός έδρας για τον Αστέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Λεβαδειακός μπορεί να έχει μία καλή πορεία, όμως σήμερα θα τα βρει… σκούρα κόντρα στην ομάδα του Τσιώλη. Με τον «Άσσο» αλλά με κάλυψη στο Draw No Bet (1.76) θα πάμε και στον αγώνα του Πανιωνίου με τον Πανθρακικό. Ο Πανιώνιος έχει κερδίσει και τα 4 τελευταία παιχνίδια του κόντρα στον Πανθρακικό (όλα για τα πρωτάθλημα, 2 εντός και 2 εκτός έδρας) και σήμερα με νέο προπονητή θέλει να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για παραμονή, κόντρα σε έναν αντίπαλο βαθμολογικά πιο «άνετο». Τέλος για την Primera Division ξεχωρίσαμε τον «Άσσο» της Μπέτις με αντίπαλο τη Μάλαγα σε απόδοση 1.80.

Απο τις «Μπόμπες» το δυνατό σημείο της ημέρας έρχεται απο τη Γαλλία και είναι το Χ2 της Λοριάν με αντίπαλο τη Λυών σε απόδοση 2.25. Tην Πέμπτη υποδέχθηκε την Τότεναμ για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, προηγήθηκε στο 17’ με τον Γκοναλόν, αλλά ισοφαρίστηκε σε 1-1 στις καθυστερήσεις του αγώνα και έμεινε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Η εξέλιξη αυτή θεωρούμε πως θα την επηρεάσει σήμερα, για αυτό και θα πάμε με το Χ2 της Λοριάν, που διαθέτει ένα σύνολο ικανό να αποδράσει απο το «Gerland». Συνεχίζουμε με το Χ2 της Γκρασχόπερς με αντίπαλο τη Βασιλεία σε απόδοση 2.37. Πρόκειται για το σούπερ ντέρμπι της ελβετικής λίγκας με την πρωτοπόρο Γκρασχόπερς να φιλοξενείται στο «St. Jakob-Park» απο την κουρασμένη από την υπερπροσπάθεια στο Europa League, Βασιλεία, η οποία πήρε όμως την πρόκριση. Οι φιλοξενούμενοι με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της ήττας «κλειδώνουν» τον τίτλο και μην έχοντας άλλο στόχο φέτος, θα τα δώσουν όλα για να πάρουν απο τώρα το πρωτάθλημα. Απο την Τουρκία πάμε με το Χ2 της Κασίμπασα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε σε απόδοση 2.52, ενώ για το ελληνικό πρωτάθλημα επιλέξαμε την έκπληξη στο «Καραϊσκάκης» με το Χ2 του Άρη να πληρώνει 4.35.

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει πέντε αγώνες σε σύστημα 3-4-5 (16 στήλες x 5€) και συνολικό ποντάρισμα 80€. Αναλυτικά τα σημεία:

Σαμπντόρια – Κιέβο 1 (2.04)

Φέγενορντ – Αϊντχόβεν 1 DNB (2.04)

Ατρόμητος – Γιάννινα 1 (1.95)

Τουν – Σιόν 1 DNB (1.90)

Χιρόνα – Κόρδοβα 1 (2.38)

Στο Μπάσκετ ο tipster μας έχει κρατήσει 3 σημεία, δύο απο το ιταλικό πρωτάθλημα και ένα απο τη γερμανική λίγκα. Συγκεκριμένα πάμε με τον -2 της Καντού κόντρα στη Βαρέσε (1.83), με το -2.5 της Ρόμα που φιλοξενείται απο την Καζέρτα (1.88) και με το -7 της Όλντενμπουργκ που υποδέχεται τη Βούρτζμπουργκ (1.83).

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis, συμβουλευτείτε τη Βαθμολογία Ιταλίας και όλες τις βαθμολογίες των πρωταθλημάτων.

 

 

To Top