Παίρνει το παιδί-θαύμα της Φλαμένγκο η Ατλέτικο (video)

Η Ατλέτικο βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 17χρονου μέσου της Φλαμένγκο, Ρεϊνιέρ, τον οποίον ανέδειξε ο Ζόρζε Ζεζούς. Στα 50.000.000 εκτιμάται ότι θα κλείσει η συμφωνία. 

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

H Φλαμένγκο βρίσκεται κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Βραζιλίας – είναι στην κορυφή με 68 βαθμούς ενώ την ακολουθεί η Παλμέιρας με 60 – και ο 17χρονος μέσος της, Ρεϊνιέρ, είναι μια από τις αποκαλύψεις της σεζόν.

Ενεργοποιήθηκε αμέσως μετά από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ζόρζε Ζεζούς. Ο Ρεϊνιέρ (το παιδί-θαύμα της Φλαμένγκο όπως αποκαλείται στην πατρίδα του) έχει τρία γκολ σε οκτώ συμμετοχές στο Brasileirao και μία συμμετοχή στο Copa Libertadores, στον τελικό του οποίου η ομάδα από το Ρίο ντε Ζανέιρο αντιμετωπίζει τη Ρίβερ στην πρωτεύουσα της Χιλής, Σαντιάγκο.

Οι κολτσονέρος βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου. Η ρήτρα αποδέσμευσής του από τη ρούμπρο-νέγκρο ανέρχεται στα 70.000.000 ευρώ, ωστόσο εκτιμάται ότι η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές θα κλείσει στα 50.000.000 ευρώ.

Η Ατλέτικο ακολουθεί παρόμοια μεταγραφική πολιτική με τη Ρεάλ, η οποία απέκτησε τους Ροντρίγκο και Βινίσιους σε μικρή ηλικία από Σάντος και Φλαμένγκο αντίστοιχα.

To Top