Παίρνουν αποτέλεσμα Γρανάδα και Μίντιλαντ

Κοιτώντας κανείς το σημερινό κουπόνι σίγουρα αρχικά θα μπερδευτεί και θα νομίζει πως είναι Σάββατο ή Κυριακή. Αν και Δευτέρα λοιπόν σήμερα η αγωνιστική δράση είναι πλούσια και τα σημεία που προκύπτουν αρκετά.

Σίγουρα τα βλέμματα πέφτουν για ακόμα μια φορά στο «Νησί» όπου διεξάγονται αναμετρήσεις για όλες τις κατηγορίες, αλλά και για το Κύπελλο Αγγλίας, όπου Τσέλσι και Μάντσεστερ Γ. διασταυρώνουν τα ξίφη τους για μία θέση στους «4» του θεσμού. Αγώνες γίνονται ακομα για το Βέλγιο, την Ελβετία, τη Δανία, την Τουρκία, τη Νορβηγία, τη Σουηδία αλλά και για τη Β’ Εθνική, τη Β’ Γαλλίας και τη Β’ Γερμανίας. Εξάλλου, αύριο η δράση στο Champions League συνεχίζεται με τη μεγάλη αναμέτρηση Μπάγερν – Γιουβέντους, αλλά και τον εξαιρετικό αγώνα Παρί Σεντ Ζερμέν – Μπαρτσελόνα.

Ο διαγωνισμός του Betarades.com για το iPhone5 συνεχίζεται. Δεν έχετε παρά να μπείτε στο http://apps.facebook.com/betarades/ και να προβλέψετε τον πρώτο σκορερ του αγώνα και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης Αστ. Τρίπολης – Πανιώνιος. Μην ξεχνάτε πως κάθε μέρα υπάρχει ένας αγώνας προς πρόβλεψη και νικητής είναι ο πρώτος που θα έχει 3 σωστές προβλέψεις σε πρώτο σκόρερ και τελικό σκορ μαζί

Αρχίζουμε τις σημερινές μας προτάσεις από την κατηγορία «Μπόμπες» όπου βρίσκουμε δύο δυνατά σημεία. Το πρώτο είναι το Χ2 της Γρανάδα κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο σε απόδοση 2.25. Πέρυσι η Γρανάδα είχε περάσει νικηφόρα απο την Βασκωνία, επικρατώντας 0-1 και σήμερα πιστεύουμε πως μπορεί να επαναλάβει το «κατόρθωμά» της. Οι φιλοξενούμενοι συνδύασαν με ισοπαλίες τα 2 τελευταία ματς πρωταθλήματος, ενώ μετρούσαν τρεις ήττες στα αμέσως τρία προηγούμενα. Φαίνεται πως πατάνε πιο καλά από τους γηπεδούχους, που προέρχονται από την ήττα με αντίπαλο τη Χετάφε. Το δεύτερο δυνατό σημείο είναι το Χ2 της Μίντιλαντ με αντίπαλο τη Νόρτζελαντ που πληρώνει 2.00. Οι φιλοξενούμενοι φέτος δεν έχουν χάσει ούτε στον πρώτο (νίκη 3-1), ούτε στον Β’ Γύρο (1-1) από τη Νόρτζελαντ, δείχνοντας πως της έχουν πάρει τον… αέρα. Η Μίντιλαντ ισοφαρίστηκε στο 90’ από την εξαιρετική Κοπεγχάγη και έφυγε από το γήπεδο με μία γλυκόπικρη γεύση. Ωστόσο δε χωρά αμφιβολία πως βρίσκεται σε καλή φόρμα έχοντας 5 σερί θετικά αποτελέσματα. Αντιμετωπίζει μία καλή ομάδα, όμως ξέρει τα «μυστικά» της και πως να τη «δαμάσει». Συνεχίζουμε με το 2 Draw No Bet της Ροτσντέιλ με αντίπαλο την Έξετερ σε απόδοση 2.62. Οι γηπεδούχοι έχουν μία νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια (2 ήττες και 2 ισοπαλίες), ενώ βλέπουν γκολ με τα… κυάλια, καθώς σε κανένα απο τα 4 παιχνίδια δε σκόραραν. Με αυτά τα δεδομένα και σε συνδυασμό με τη βαθμολογική θέση της Ροτσντέιλ, η οποία με νίκη εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή οδηγούμαστε με «ρίσκο» στο Διπλό με κάλυψη στο Draw No Bet. Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας η Βαλερένγκα υποδέχεται τη Σόγκνταλ και εμείς έχουμε επιλέξει το Χ2 που προσφέρεται σε απόδοση 2.30. Πέρυσι στο ίδιο γήπεδο οι φιλοξενούμενοι νίκησαν 2-0 και σήμερα θα τους στηρίξουμε καθώς πιστεύουμε πως μπορούν να φύγουν εκ νέου με κάτι θετικό από το «Ullevaal Stadion». Κλείνουμε τις «Μπόμπες» με το Χ2 της Μπλάκμπερν κόντρα στην Κάρντιφ σε απόδοση 2.20.

Στα «Μονά» το σημείο της ημέρας είναι το Over 2.5 γκολ στην αναμέτρηση Τσέλτεναμ – Νορθάμπτον που προσφέρεται σε απόδοση 2.00. Από το Βέλγιο έχουμε κρατήσει τον Άσσο στην αναμέτρηση της Κλαμπ Μπριζ με αντίπαλο στη Σταντάρ Λιέγης που παίζεται στο 2.08. Πρόκειται για ένα ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε πως στα 5 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων η Μπριζ είναι αήττητη. Μάλιστα φέτος και στους δύο γύρους (μέσα-έξω) η Μπριζ επιβλήθηκε ιδιαίτερα εύκολα της αντιπάλου της (4-2 και 1-3.). Έτσι στηρίζουμε τα κατά τα φαινόμενα πιο έτοιμη ομάδα αυτή τη στιγμή σε μία καλή απόδοση, δεδομένου πως είναι και γηπεδούχος με καλή προϊστορία. Τέλος απο την Τουρκία κρατάμε το «Διπλό» της Μπεσίκτας κόντρα στη Μερσίν, που το βρίσκουμε σε απόδοση 1.95.

Στην κατηγορία «Σύστημα» μετά την μεγάλη επιτυχία του Σαββάτου (6/6 σε σύστημα 4-5-6 και 1552€ κέρδος) και χθες φτάσαμε κοντά στην πηγή, αλλά αυτή τη φορά δεν ήπιαμε νερό, αλλά δε χάσαμε κιόλας. Ουσιαστικά με 2/3 μας επιστράφηκε το ποντάρισμα. Με τη στήλη να είναι στα… πάνω της σήμερα με 3 αναμετρήσεις σε σύστημα 2-3 (4 στήλες x 13€) και συνολικό ποντάρισμα 52€. Αναλυτικά τα σημεία:

Λουκέρνη – Βασιλεία 2 (2.00)

Τσέλτεναμ – Νορθάμπτον 1 (2.20)

Μπέτις – Χετάφε 1 (1.91)

Στο Μπάσκετ υπάρχει αγωνιστική δράση τόσο στο ιταλικό, όσο και στο ισπανικό πρωτάθλημα, από όπου προέρχονται και τα δύο σημερινά μας σημεία. Αρχίζουμε με το +5 της Ρόμα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βαρέζε σε απόδοση 1.85 και με το -9.5 της Μπαρτελόνα κόντρα στη Βαλένθια στο «Παλάου» σε απόδοση 1.91.

Στο Τένις ο tipster μας έχει ξεχωρίσει σήμερα ένα σημείο από το ATP Challenger Leon. Πρόκειται για τη νίκη του Donald Young κόντρα στον M. De La Nava σε απόδοση 2.05.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και  παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore μας.

To Top