Παίρνουν και ασφαλιστική, «τρέχουν» τις μεταγραφές ενόψει ΑΕΚ-Πού πέφτει το βάρος…

Η ενίσχυση της ομάδας αποτελεί σημείο αιχμής για την κιτρινόμαυρη διοίκηση, η οποία είναι υποχρεωμένη να «τρέξει» τις εξελίξεις μετά την απόκτηση του δικαιώματος να προχωρήσει σε μεταγραφές.

Η εβδομάδα είναι εξαιρετικά κρίσιμη σε ότι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά θέματα. Σήμερα εκτός απροόπτου, οι κίτρινοι παίρνουν την ασφαλιστική ενημερότητα, μετά από γενναίες «θυσίες» που έγιναν τις τελευταίες μέρες, ώστε να ανοίξει οριστικά ο δρόμος των μεταγραφών.

Μάλιστα, σήμερα υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση των ανθρώπων που αποτελούν την επιτροπή που έχει συσταθεί και έχει την ευθύνη των μεταγραφών. Σπυρίδων, Μιχαλήτσος, Αλεξανδρίδης, Τικπασάνογλου.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι τώρα, ο Άρης έχει βολιδοσκοπήσει με σοβαρό ενδιαφέρον περισσότερους από δέκα  ποδοσφαιριστές σε διάφορες θέσεις. Άλλα ονόματα έχουν διαρρεύσει, άλλα όχι. Καμία απ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολη, πράγμα που σημαίνει σκληρή διαπραγμάτευση.

Κύριος στόχος είναι η άμεση μετακίνηση στη Θεσσαλονίκη των παικτών που ενδιαφέρουν τους κίτρινους, ώστε να είναι διαθέσιμοι στον επόμενο άκρως καθοριστικό αγώνα με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Μπορεί να χάθηκε χρόνος, αλλά υπάρχει η δυνατότητα να κερδίσει ο Άρης το «χαμένο έδαφος». Γι αυτό και πρέπει να κορυφωθεί η προσπάθεια.

Ήδη, ο Δημήτρης Διαμαντάκος θεωρείται “κλεισμένος” για τους κίτρινους, ενώ γίνεται προσπάθεια και για τους Ανδρέα Τάτο, Γιάννη Ζαραδούκα, Τάσο Παπάζογλου.

To Top