Παβάρ για Μανέ: “Είναι ξανά στην ομάδα, είναι σπουδαίος επαγγελματίας”

Ο Μπενζαμέν Παβάρ επιβεβαίωσε πως ο Μανέ είναι ξανά στις προπονήσεις της Μπάγερν μετά το πειθαρχικό του παράπτωμα, χαρακτηρίζοντάς τον σπουδαίο επαγγελματία. Η γνώμη του Γάλλου για Χάλαντ και τη δυνατότητα ανατροπής κόντρα στην Σίτι.

Ο Σαντιό Μανέ έμεινε εκτός αποστολής από το ματς της Μπάγερν με την Χόφενχαϊμ και τιμωρήθε με τσουχτερό πρόστιμο άνω των 300.000 ευρώ για τη γροθιά που έριξε στον Λιρόι Σανέ μετά από την αναμέτρηση των Βαυαρών με την Μάντσεστερ Σίτι στο Έτιχαντ, όμως είναι και πάλι στη διάθεση του Τόμας Τούχελ.

Όπως έκαναν γνωστό τα γερμανικά ΜΜΕ, ο αρχηγός της εθνικής Σενεγάλης πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας ενώ στην επιβεβαίωση της επιστροφής του στην ομάδα προχώρησε και ο Μπενζαμέν Παβάρ, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη (18/4) ενόψει της ρεβάνς με τους πρωταθλητές Αγγλίας στο Μόναχο.

“Ο Μανέ είναι ξανά στην ομάδα, είναι σπουδαίος επαγγελματίας. Τον υποδεχτήκαμε στην ομάδα μας, σκεφτόμαστε μόνο το αυριανό ματς και επικεντρωνόμαστε σε αυτό, ο προπονητής παίρνει τις αποφάσεις, ποιος θα είναι βασικός και ποιος είναι σημαντικός για την ομάδα και θα δούμε”, τόνισε αρχικά ο δεξιός μπακ της Μπάγερν, και πρόσθεσε:

 

“Είχαμε δυσκολες στιγμές μέσα στη σεζόν, αποκλείστηκαμε από το Κύπελλο Γερμανίας. Κάναμε ένα καλό πρώτο μέρος απ έναντι στην Σίτι, είχαμε καλές στιγμές αλλά δεν σκοράραμε. Φυσικά και θέλουμε να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους και θα απογοητευούμε αν αποκλειστούμε από το Champions League την Τετάρτη.

Έχουμε δει στο παρελθόν ότι είναι δυνατή μία ανατροπή, η περίφημη remontada. Έχουμε προετοιμαστεί καλά. Ο αντίπαλός μας δεν είναι εύκολος, αλλα με τους οπαδούς μας να μας στηρίζουν, τα πάντα είναι πιθανά. Θα δώσουμε τα πάντα”.

Όσον αφορά στον Τόμας Τούχελ ο Παβάρ έκανε λόγο για έναν “σπουδαίο προπονητή με καλές ομάδες, που είναι κοντά στους παίκτες του και το έχει δείξει στις προηγούμενες ομάδες του” ενώ αναφερθείς στο μεγάλο επιθετικό όπλο της Σίτι, τον Έρλινγκ Χάλαντ, είπε:

“Είναι σπουδαίος παίκτης, το δείχνει κάθε Σαββατοκύριακο. Είναι ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο. Αλλά δεν μπορούμε να εστιάσουμε μόνο σε αυτό, υπάρχουν επίσης άλλοι καλοί παίκτες. Θα είναι ένα μεγάλο ματς αύριο”.

To Top