Παγκόσμιο Κύπελλο: Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα των προημιτελικών

Ολοκληρώθηκε η φάση των “16” του Παγκοσμίου Κυπέλλου με 8 ομάδες να παίρνουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης και την Ελλάδα να μην συμπεριλαμβάνεται μέσα σε αυτές.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Οι Αργεντινή, Σερβία, Πολωνία, Ισπανία, ΗΠΑ, Αυστραλία, Τσεχία και Γαλλία θα μπουν στη μάχη των νοκ-άουτ αγώνων που θα γίνουν την Τρίτη και την Τετάρτη (10-11/9) με στόχο τα τέσσερα εισιτήρια των ημιτελικών. Διαβάστε παρακάτω ποια είναι τα ζευγάρια και ποιο το πρόγραμμα των προημιτελικών της διοργάνωσης.

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Τρίτη 10/9

Αργεντινή-Σερβία (14:00)

Ισπανία-Πολωνία (16:00)

Τετάρτη 11/9

ΗΠΑ-Γαλλία (14:00)

Αυστραλία-Τσεχία (16:00)

*Όσο για την ημιτελική φάση, εκεί θα διασταυρωθούν οι νικητές των τεσσάρων αγώνων (ο νικητής του Αργεντινή-Σερβία θα παίξει με τον νικητή του ΗΠΑ-Γαλλία και αντιστοίχως αυτός του Ισπανία-Πολωνία με όποιον επικρατήσει στο Αυστραλία-Τσεχία) και τα δύο παιχνίδια της φάσης των “4” θα γίνουν την Παρασκευή 13/9 σε ώρες που ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί.

**Οι δύο ευρωπαϊκές ομάδες που θα τερματίσουν ψηλότερα στο Παγκόσμιο Κύπελλο εξασφαλίζουν την απευθείας πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το επόμενο καλοκαίρι. Οι υπόλοιπες θα συμμετάσχουν, όπως κι η Ελλάδα, στα προ-ολυμπιακά τουρνουά.

To Top