Παγκόσμιο Νεανίδων πόλο: Η Εθνική αντιμετωπίζει την Ουγγαρία με φόντο τον τελικό

Το βράδυ της Κυριακής (07/08, 20.00) η Εθνική ομάδα πόλο των Νεανίδων αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Ουγγαρίας στον ημιτελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Την εντυπωσιακή πορεία της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Βελιγράδι θέλει να συνεχίσει η Εθνική ομάδα πόλο των Νεανίδων.

Οι παίκτριες της Ευτυχίας Καραγιάννη αντιμετωπίζουν την Ουγγαρία (07/08, 20.00) στον ημιτελικό της διοργάνωσης. Οι Μαγυάρες έχουν φτάσει μέχρι τον ημιτελικό έχοντας το απόλυτο 4/4.

Η αρχή έγινε με το 3/3 στον όμιλο όπου ουσιαστικά το ντέρμπι ήταν το ματς την Ιταλία της οποία επικράτησαν με 12-8. Αν κάποιος θεωρεί ότι αυτή η νίκη ήταν εύκολη, να αναφέρουμε ότι οι Ιταλίδες πέταξαν εκτός συνέχειας την Ολλανδία στα προημιτελικά.

Από την πλευρά της η Ουγγαρία καθάρισε ουσιαστικά στο πρώτο οκτάλεπτο την υπόθεση πρόκριση κόντρα στην Αυστραλία της οποίας επιβλήθηκε 13-10.

Η Εθνική μας ομάδα από την άλλη έκανε τη μεγάλη νίκη της στον όμιλο απέναντι στις ΗΠΑ δείχνοντας από την αρχή ικανή για μεγάλα πράγματα και τώρα ο στόχος είναι να καταφέρει να ανέβει στο βάθρο. Η αναμέτρηση αναμένεται να έχει χαρακτηριστικά ντέρμπι και να κριθεί στις λεπτομέρειες.

Στον άλλο ημιτελικό η Ιταλία θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ.

To Top